"Aventurile" unui gălăţean la Constanţa/ Fura bunuri din apartamentele închiriate

"Aventurile" unui gălăţean la Constanţa/ Fura bunuri din apartamentele închiriate
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un tânăr dat în urmărire naţională de Poliţia Constanţa a fost prins de poliţiştii locali din Galaţi. Tânărul a fost văzut de un echipaj de Intervenţie Rapidă din cadrul Poliţiei Locale Galaţi, în parcarea aferentă unui imobil de pe bulevardul Milcov. Oamenii legii s-au sesizat atunci când au constatat că respectivul prezintă semnalmentele bărbatului despre care posturile naţionale de televiziune au anunţat, în urmă cu o săptămână. că a sustras mai multe bunuri din apartamentele pe care le-a închiriat în municipiul Constanţa.

"A fost reţinut şi identificat numitul A. C. C., în vârstă de 27 de ani, din Galaţi, care a declarat verbal că împreună cu un alt bărbat, pe nume Emil, au închiriat, pe data de 24 martie, un număr de trei apartamente, folosind o copie a unui act de identitate care nu-i aparţinea, act pe care a aplicat fotografia sa", ne-a explicat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi. Tânărul le-a povestit poliţiltilor gălăţeni că a închirat trei apartamente, pentru care a plătit sumele de 150, 120 şi 100 de lei. Imediat ce au ajuns în apartamentele cu pricine, cei doi bărbaţi au sustras mai multe bunuri, în special electrocasnice, pe care le-au adus în Galaţi, la domiciliu, cu autoturismul personal.

Bunurile au fost împărţite, numitul A.C.C. menţionând că are la propriul domiciliu un televizor tip plasmă, o cafetieră şi un prăjitor de pâine.

"S-au întocmit actele procedurale, care împreună cu persoana în cauză au fost predate pentru scurt timp lucrătorilor din cadrul Biroului Urmăriri, Poliţia Naţională, în vederea continuării cercetărilor, apoi cel în cauză a fost preluat de lucrătorii Poliţiei Municipale Constanţa", a conchis Aurelia Matei.

Citit 2083 ori Ultima modificare Joi, 31 Martie 2016 18:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.