Doar la Clinica ARESTETIC: OxiPlus - excelenţa în tratamentele cu oxigen hiperbaric înalt purificat

Doar la Clinica ARESTETIC: OxiPlus - excelenţa în tratamentele cu oxigen hiperbaric înalt purificat
Evaluaţi acest articol
(56 voturi)

Clinica Arestetic Galați, devenită un reper în estetică în zona de sud-est a României, aduce la Galați tratamentele faciale cu oxigen hiperbaric înalt purificat OxiPlus. Despre caracteristicile şi modul în care acţionează aparatul am discutat cu prof. univ. dr. Valeriu Ardeleanu, managerul medical al Clinicii Arestetic:

- Domnule profesor Ardeleanu, cum funcționează aceste aparate cu oxigen hiperbaric și ce are particular aparatul OxiPlus?

- Aceste aparate cu oxigen hiperbaric concentrează oxigenul din aer până la 98 la sută, ulterior acest oxigen concentrat, hiperbaric, fiind dirijat către pielea pacientului. Prima diferență între aceste aparate o reprezintă capacitatea de concentrare a oxigenului, majoritatea nedepășind 92 la sută. OxiPlus oferă concentrații de oxigen de 98 la sută. Însă nu aceasta este diferența majoră între aceste aparate. Diferența majoră între OxiPlus și alte aparate este următoarea: cu ajutorul oxigenului hiperbaric, dirijat într-un jet de aer, se introduc în piele o serie de substanțe cu rol nutritiv și de regenerare, în timp ce oxigenul acționează ca un antioxidant celular. Introducerea acestor substanțe în piele cu ajutorul oxigenului hiperbaric nu depășește însă 20-25 la sută din întreaga cantitate administrată, modul de introducere având la bază gradientul de presiune, ceea ce le conferă o eficiență redusă. OxiPlus este un aparat care nu oferă doar oxigen hiperbaric înalt purificat. El mai dispune de trei procedee: drenaj limfatic facial, biostimularea SMAS (sistemul musculoaponevrotic facial superficial) și mezoterapie prin electroporație. Drenajul limfatic ajută la îmbunătățirea circulației faciale, cu rezultate foarte bune pe pungile de sub ochi și edemele faciale. Biostimularea SMAS acționează asupra mușchilor feței, redându-le tonusul și astfel ajutând la liftingul facial. Mezoterapia deschide canalele de transport ale membranei celulelor din piele, introducând astfel în piele substanțele nutritive și de regenerare, cu un procent de până la 90 la sută din cantitatea administrată. Deci, modul de acțiune constă în deschiderea canalelor de transport membranar. Destinat exclusiv introducerii substanțelor în celulele pielii.

A doua diferența majoră a OxiPlus este următoarea: majoritatea aparatelor cu oxigen hiperbaric vin cu niște kituri gata formate, care se adresează tuturor pacientelor, indiferent că au 20 de ani, 40 de ani sau 60 de ani, indiferent de particularitățile tenului. Clinica Arestetic oferă tratamente individualizate pentru fiecare pacient, în funcție de necesitățile acestuia. Nu folosim kituri gata preparate, ci recomandăm pacientelor ceea ce li se potrivește cel mai bine, pentru cele mai bune rezultate. Avem tratamente pentru luminozitate facială, depigmentare și uniformizarea culorii, hidratare și întreținere facială, antirid, lifting facial și cel mai important pentru biorevitalizare și regenerare. Suntem o clinică de înfrumusețare și nu un salon de dermato-cosmetică. Oricine își poate cumpăra acasă un aparat de oxigen hiperbaric cu kiturile recomandate de producător, însă acest fapt nu va rezolva multiplele probleme ale tenului.

- Domnule profesor, aceste tratamente au contraindicații majore?

- Nu, nu au contraindicații majore. Doar dacă pacientele sunt alergice la unul dintre constituenții tratamentului recomandat sau dacă au infecții cutanate faciale.

- Se poate asocia și cu alte proceduri, și dacă da ce asocieri recomandați?

- Bună întrebare și extrem de dificilă. Primul răspuns este simplu, da se poate asocia cu alte proceduri și de cele mai multe ori este necesar să asociem și alte proceduri. Partea a doua a întrebării este însă complexă. În funcție de gradul de fotoaging și cronoaging, de particularitățile tenului, de patologiile medicale ale fiecărei paciente și de ce își dorește aceasta se fac niște scheme terapeutice. De aceea este nevoie de consultul medicului. Nu există patologii ci paciente, fiecare cu particularitățile ei. Tocmai de asta este nevoie de particularizarea tratamentelor. Ca să vă răspund totuși pe scurt. Se poate asocia cu lumina intens pulsată, clinica noastră dispunând de unul dintre cele mai moderne aparate cu lumină intens pulsată, de ultimă generație, apărut după tehnologiile IPL sau SPL, se poate asocia cu laser, radiofrecvență monopolară continuă sau multipolară, PRP (tehnica Dracula sau Vampire). Jalupro. Cel mai important este însă să le asociem cu coctailuri terapeutice pentru întreținere acasă. Și în acest sens Clinica Arestetic oferă soluții individualizate în funcție de particularitățile fiecărei paciente.

- Altfel spus, nu este deloc simplu, așa cum se crede, un tratament cu oxigen hiperbaric?

- Nimic nu este simplu în medicină atunci când dorești să o faci cu profesionalism. Oamenii trebuie să privească dincolo de marketing și politici de vânzare, să privească către studii clinice realizate, către rezultate, către eficiența cost-rezultate. Din acest punct de vedere Arestetic oferă pacientelor interesate studii clinice, poze before and after, și își asumă obținerea celor mai bune rezultate.

- Sunt convins că la cât s-a investit în Clinica Arestetic, aveți cele mai bune aparate și proceduri, iar rezultatele pe care le obțineți fac repede înconjurul orașului nostru și nu numai. Vă doresc succes în continuare și sper să vă găsiți timp să ne mai oferiți informații și despre alte proceduri sau noutăți pe care le aduceți.

(P)

Citit 5266 ori Ultima modificare Duminică, 10 Aprilie 2016 23:29