ACCIDENT cu trei victime într-o CURBĂ PERICULOASĂ din Galaţi (FOTO și VIDEO)
Foto: Sursa foto și video: Vremea Nouă

ACCIDENT cu trei victime într-o CURBĂ PERICULOASĂ din Galaţi (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Trei persoane au ajuns la spital, în urma unui grav accident rutier petrecut luni, 11 aprilie, pe DN 26, în apropiere de localitatea Vlădeşti. Impactul, produs pe fondul neadaptării vitezei în condiţii de ploaie, a fost posibil din cauza grabei unui conducător auto în vârstă de 61 de ani, aflat la volanul unui Logan, care se deplasa dinspre Oancea spre Galaţi. În afara localităţii Vlădeşti, într-o curbă extrem de riscantă, şoferul nu a redus viteza, iar maşina a derapat. Bărbatul nu a mai putut struni autoturismul, care a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit violent de un mal de pământ.

"În urma impactului, o femeie de 59 de ani, pasageră pe locul din dreapta faţă, un bărbat de 32 de ani, pasager pe locul din dreapta spate, şi un alt bărbat, de 66 de ani, din stânga spate, au suferit leziuni", a precizat Aurelian Ropotan, din cadrul Poliţiei Rutiere Galaţi.

Descarcerarea, o autospecială şi elicopterul SMURD au fost solicitate la faţa locului, pentru a acorda primul ajutor. Răniţii au fost preluaţi şi aduşi la Spitalul de Urgenţă Galaţi, pentru investigaţii. Şoferul, care nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 
ACCIDENT cu trei victime într-o CURBĂ PERICULOASĂ din Galaţi

ACCIDENT cu trei victime într-o CURBĂ PERICULOASĂ din Galaţi

Posted by Viaţa Liberă on Monday, April 11, 2016
Citit 15307 ori Ultima modificare Marți, 12 Aprilie 2016 00:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.