PREMII pentru poliţiştii locali gălăţeni, la Campionatul Naţional
Foto: Foto-arhivă ”Viața liberă” (Imagine de la competiția regională a Cupei Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor Locali din România, eveniment găzduit de Poliţia Locală Galaţi)

PREMII pentru poliţiştii locali gălăţeni, la Campionatul Naţional
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La faza naţională a Campionatului Poliţiştilor Locali din România, ediţia a V-a, eveniment desfăşurat la Tărlungeni, judeţul Braşov, reprezentanţii Poliţiei Locale Galaţi au urcat pe podium la două din cele trei probe sportive din competiţie.

La tir, Poliţia Locală Galaţi s-a poziţionat pe locul II atât la individual (Cornel Istrate), cât şi pe echipe (Mihaela Roşca şi Cornel Istrate). La tenis de masă, o poliţistă locală din Galaţi, Rodica Herghelegiu, s-a situat pe primul loc la individual. La aceeaşi disciplină, Poliţia Locală Galaţi a ocupat poziţia a doua pe echipe (Rodica Herghelegiu şi Daniel Şerban).

La Campionatului Naţional al Poliţiştilor Locali din România au participat poliţişti locali din Galaţi, Bucureşti, Satu Mare, Timişoara, Slobozia, Mediaş, Alba Iulia, Piteşti şi Bacău.

POLIȚIȘTII locali gălăţeni, cei mai buni la tir şi tenis de masă. CLICK AICI PENTRU A AFLA DETALII despre faza regională a Cupei Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor Locali din România, competiție găzduită de Poliţia Locală Galaţi

Citit 1006 ori Ultima modificare Joi, 28 Aprilie 2016 00:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.