Util pentru şoferi. Unde vor fi amplasate radarele în următoarele zile

Util pentru şoferi. Unde vor fi amplasate radarele în următoarele zile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri, 29 aprilie, radarele Poliţiei Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Gheorghe Asachi, Traian şi Calea Smârdan. În judeţ, şoferii vor fi monitorizaţi, pe DN 25, la Independenţa şi Barcea, iar pe DN 26, la Tătarca şi Vlădeşti. Pe DE 581, o autospecială va fi amplasată la Cosmeşti, iar pe DJ 251, la Schela şi Matca. Pe DN 24 D, un radar va fi prezent la Bălăbăneşti.

Sâmbătă, 30 aprilie, echipajele Poliţiei Rutiere vor fi prezente, cu aparatele radar, în municipiul Galaţi, pe străzile Brăilei (zona Tirighina), Movilei şi Nicolae Bălcescu. În judeţ, autospecialele vor staţiona pe DN 25, la Şendreni şi Lieşti, pe DN 26, la Ijdileni şi Oancea şi pe DN 24 D, la Vârlezi. Pe DJ 251, radare vor fi la Pechea şi Costache Negri, iar în nord, pe DE 581, radarul se va afla pe raza localităţii Berheci.

Duminică, 1 mai, radarele Poliţiei Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Frunzei, 1 Decembrie 1918 şi Macului. În judeţ, şoferii vor fi monitorizaţi, pe DN 25, la  Tudor Vladimirescu şi Umbrăreşti, iar pe DN 26, la Vânători şi Folteşti. Pe DE 581, o autospecială va fi amplasată la Munteni, iar pe DJ 251, la Pechea şi Cudalbi. Pe DN 24 D, un radar va fi prezent la Cuca.

Luni, 2 mai, echipajele Poliţiei Rutiere vor fi prezente, cu aparatele radar, în municipiul Galaţi, pe străzile Siderurgiştilor, Domnească şi Brăilei. În judeţ, autospecialele vor staţiona pe DN 25, la Hanu Conachi şi Drăgăneşti, iar pe DN 26, la Tămăoani şi Slobozia Oancea. Pe DJ 251, radare vor fi la Smârdan şi Cuza Vodă, iar în nord, pe DE 581, circulaţi cu prudenţă pe raza localităţii Cosmeşti, unde va fi, de asemenea, prezentă o autospecială.

Citit 988 ori Ultima modificare Joi, 28 Aprilie 2016 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.