Teatrul Naţional din Bucureşti, deseară pe scena Dramaticului. Vezi ce piese se joacă în a doua zi a Festivalului Gulliver

Teatrul Naţional din Bucureşti, deseară pe scena Dramaticului. Vezi ce piese se joacă în a doua zi a Festivalului Gulliver
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Festivalul Internaţional de Animaţie "Gulliver" îşi începe cea de-a doua zi cu un spectacol susţinut de Teatrul "Merlin", din Timişoara - "Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte", de la ora 10,00, în Sala Mare a Teatrului Dramatic "Fani Tardini". De la ora 11,30, va intra în concurs trupa gălăţeană, cu o montare revoluţionară, 3D - "Călătorie spre centrul pământului", în Sala Studio. De la ora 13,00, Teatrul "Aşchiuţă" din Piteşti vine cu "Legenda Lacului Învârtita", tot în Sala Mare.

Teatrul "Orna Porat" din Israel le-a pregătit celor mai mici spectatori o surpriză, o montare nonverbală, în care barierele dintre artişti şi sală nu mai există. Este pentru prima dată când în festival sunt incluse şi piese pentru copii cu vârste între 1 şi 3 ani. Prin urmare, la ora 18,00, aduceţi-i pe pitici la "Teatru mărunţel", în Sala Studio.

Tot de la ora 18,00, în Grădina Publică, sunteţi aşteptaţi la teatru în aer liber, cu compania PurAnima, din Bucureşti, care va prezenta "Taraful zece sfori". Copiii talentaţi vor putea participa şi la ateliere creative de pictură şi modelaj în plastilină, dar şi să construiască păpuşi cu artiştii Gina Ciobotaru Popa şi Valeriu Josan.

Nici părinţii şi adolescenţii de peste 16 ani nu au fost uitaţi. De la ora 19,00, aceştia sunt invitaţi la spectacolul "(D)Efectul Placebo, susţinut de Teatrul Naţional Bucureşti, în Sala Mare a Teatrului "Fani Tardini". Un spectacol viu, antrenant, provocator, despre artificialul lumii în care trăim, despre singurătatea determinată de comunicarea în exces, despre omenescul din noi şi pericolul tehnologizării. Despre lucrurile pe care le-am uitat sau le-am înlocuit cu tehnologia, despre frica de a ne întoarce la viaţa reală, pentru că a devenit mai satisfăcătoare cea virtuală.

Citit 780 ori Ultima modificare Luni, 16 Mai 2016 17:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.