Programul Festivalului "Gulliver"/ Cristi Iacob joacă acasă, într-o piesă celebră

Programul Festivalului "Gulliver"/ Cristi Iacob joacă acasă, într-o piesă celebră
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Maratonul spectacolelor din cadrul Festivalului "Gulliver" continuă şi astăzi, începând cu ora 10,00, când veţi putea viziona spectacolul "Frumoasa şi bestia", de la Teatrul "Cifulici", Ploieşti, în Sala Mare. De la 11,30, sunteţi invitaţi să vă jucaţii "De-a Micul Prinţ", montare adusă în festival de Teatrul "Ion Creangă", Bucureşti, la Sala Studio. Teatrul "Arlechino" din Braşov va urca pe scenă la ora 13,30, cu "Aventurile lui Chilli Ramirez", în Sala Mare. Cea de-a doua reprezentaţie a Teatrului mărunţel, pentru copii cu vârste sub trei ani, susţinută de Teatrul "Orna Porat" (Israel), va avea loc la Sala Studio, de la ora 18,00.

Tot de la ora 18,00, începe şi distracţia în Grădina Publică. Actorii Teatrului "Ion Creangă" din Bucureşti vor fi prezenţi cu un spectacol în aer liber, "Cartierul poveştilor". Mari şi mici se vor putea distra pictând, modelând sau construind păpuşi cu artiştii Gina Ciobotaru Popa şi Valeriu Josan.

De la ora 19,00, în Sala Mare, sunt aşteptaţi să se bucure de teatru adolescenţii şi adulţii. Compania teatrală DAYA din Bucureşti vine cu proiectul cunoscutei romanciere şi regizoare Chris Simion - "Ce ne spunem când nu ne vorbim", în care va juca şi gălăţeanul Cristi Iacob. "Ce ne spunem când nu ne vorbim" este un bestseller, vândut deja în peste 20.000 de exemplare. Regizoarea realizează însă spectacolul omonim ca o continuare a romanului. Printre doze de cinism, în piesă se vorbeşte despre eternul conflict dintre raţiune şi inimă. Ce avem în mintea noastră coincide doar rareori cu ceea ce facem sau spunem, mintea netrăind, de regulă, în acord cu sufletul.

Tot astăzi, are loc şi prima lansare de carte din cadrul Festivalului "Gulliver", la ora 17,00, la Biblioteca "V. A Urechia". Preşedinta juriului, prof. dr. univ. Anca Doina Ciobotaru, îşi va lansa cartea "În căutarea marionetei".        

Citit 1318 ori Ultima modificare Marți, 17 Mai 2016 18:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.