TIMP LIBER GALAȚI/ Show cu veteranii Teo, Vio şi Costel

TIMP LIBER GALAȚI/ Show cu veteranii Teo, Vio şi Costel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Sfânta Treime a stand-up-ului românesc" ajunge şi în Galaţi, luni, 30 mai, începând cu ora 20,00. Teo, Vio şi Costel sunt veterani ai genului şi fac stand-up comedy de 13 ani, contribuind la amploarea pe care a luat-o acest fenomen în România. Au început în 2003, la Cafe Deko, şi iniţial au fost cunoscuţi publicului sub numele de Trupa Deko.

Teo, pe numele real Claudiu Teohari, este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de stand-up comedy din România. Cariera sa a început ca hobby, pe scena de la Cafe DeKo. Aici s-a născut şi prietenia cu Vio şi Costel. Teo are o experienţă remarcabilă pe scenă, începând cu cea de club, până la spectacole şi turnee în ţară, maratoane şi colaborări cu mai mulţi comedianţi din străinătate.

Vio, pe numele său de Viorel Dragu, face stand-up din 2004, la Cafe DeKo, pe vremea în care nu exista seara amatorilor, pe motiv că nimeni nu era profesionist. A fost inspirat să facă spectacole de comedie atât de comedianţii din străinătate, cât şi de băieţii care au început să ţină primele show-uri în clădirea Teatrului Naţional. De asemenea, Vio a făcut parte din distribuţia lungmetrajului WebSiteStory. Din anul 2009, a deschis Club 99, împreună de Teo şi Costel.

Costel, pe numele său Costel Bojog, este din Bacău şi face stand-up de mai bine de un deceniu, alături de colegii săi de la fosta trupă DeKo. Costel este absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică. Cu alte cuvinte, îl puteţi urmări atât la show-urile de stand up şi improvizaţie din Club 99, cât şi în filme ca „Amintiri din epoca de aur” sau „WebSiteStory”. Costel a început să ţină show-uri de improvizaţie, iniţial, în trupa „Improvizaţi”, iar în 2008 a pus bazele proiectului „Zis şi făcut”. Costel este un bun povestitor şi un fin observator al atitudinilor şi preocupărilor umane, surprinzând mereu publicul.

Biletele costă 50 de lei şi le puteţi achiziţiona de la casieria Teatrului Muzical „N. Leonard”.

Citit 17811 ori Ultima modificare Joi, 26 Mai 2016 20:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.