AGENTĂ DE PAZĂ de la Spitalul de Urgenţă din Galați RĂNITĂ la locul de muncă
Foto: Sursa foto: captură camera de supraveghere

AGENTĂ DE PAZĂ de la Spitalul de Urgenţă din Galați RĂNITĂ la locul de muncă
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

O angajată a firmei de pază de la Spitalul de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” a avut nevoie de ajutorul medicilor, după ce poarta de acces i-a lovit piciorul. Totul s-a întâmplat după ce agenta de pază, în vârstă de 50 de ani, a permis accesul, după orele de program, unui autoturism pe una din porţile secundare ale unităţii medicale. Autoturismul a lovit poarta, aceasta ajungând peste piciorul femeii.

„În momentul în care a permis accesul autoturismului pe poarta 2 a Spitalului, cu aripa dreapta spate a maşinii a fost lovită poarta, care a ricoşat în piciorul colegei noastre. Aceasta a fost preluată de ceilalţi colegi şi dusă la Serviciul de Primiri Urgenţe. Am anunţat accidentul de muncă la ITM, urmând ca în zece zile, conform legii, să prezentăm şi raportul anchetei”, ne-a explicat Liviu Mănăilă, administratorul firmei de pază.

Conducerea firmei urmează să ancheteze dacă angajata a respectat sau nu regulamentul spitalului cu privire la accesul autoturismului după orele de program. Acest aspect a fost însă clarificat de conducerea unităţii medicale.

„Angajata firmei de pază a încălcat regulamentul spitalului, permiţând accesul, pe una dintre porţile spitalului, a unui autoturism după ora 19,00. Evenimentul a avut loc în jurul orei 21,00”, ne-a declarat doctorul Lucica Grigorică, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Galaţi.

În timp ce şefii ei fac anchetă, agenta de pază rămâne internată în spital, la secţia de ortopedie, având piciorul în ghips.

Citit 7606 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Iunie 2016 00:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.