MODA SE SCHIMBĂ. La plimbare cu bobocul de… gâscă

MODA SE SCHIMBĂ. La plimbare cu bobocul de… gâscă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Asta face zilnic un gălăţean din Micro 39: iese cu bobocul din imagine la plimbare. Bărbatul, Petrică Munteanu, a cumpărat pasărea în urmă cu scurt timp la rugămintea fiicei sale în vârstă de trei ani şi jumătate. “Era foarte mică când am cumpărat-o, acum are ligheanul ei acasă în care se scaldă şi merge cu mine peste tot. Este noul nostru animal de companie. Să ştiţi că mai sunt vreo trei vecini care au astfel de animale de companie”, ne-a spus Petrică Munteanu.

Bărbatul nici nu concepe ca pasărea să ajungă în oală atunci când va creşte. “Va muri de bătrâneţe. Nu o vom tăia niciodată. Am avut şi câine, dar nu mai vreau. Este mult mai frumos aşa”, a conchis bărbatul.

Se pare că noua modă privind animalele de companie a cucerit mai multe persoane. “Şi eu vreau să îmi cumpăr una, dar nu am găsit aşa de mică. Mai caut şi o să îmi cumpăr şi eu pentru copii”, ne-a spus un alt locatar.

Astfel, dacă auziţi prin parc un măcănit sau un sâsâit să ştiţi că şi vecinii dumneavoastră şi-au cumpărat o înaripată ca animal de companie.

Citit 2249 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Iunie 2016 23:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.