Cursă spre Bucureşti încheiată în FLĂCĂRI. Microbuzul ars la Mihăileşti era plin cu GĂLĂŢENI

Cursă spre Bucureşti încheiată în FLĂCĂRI. Microbuzul ars la Mihăileşti era plin cu GĂLĂŢENI
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Cel puţin zece persoane au trecut prin momente de groază joi dimineaţă, în timp ce călătoreau spre Capitală cu un microbuz care plecase din Galaţi. Pe raza localităţii buzoiene Mihăileşti, mijlocul de transport s-a umplut de fum şi în scurt timp s-a transformat într-o torţă.

Toţi pasagerii, majoritatea femei, precum şi şoferul, un gălăţean de 58 de ani, au reuşit să iasă din maşină înainte ca flăcările să izbucnească cu violenţă. La faţa locului au intervenit pompierii, traficul rutier pe artera care leagă nordul ţării de capitală fiind blocat timp de câteva ore.

"Apelul pe 112 a fost primit la ora 9,02 şi spunea că un microbuz s-a aprins în trafic, pe raza localităţii Mihăileşti. S-a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Pompierii din Buzău au intervenit cu trei autospeciale, dintre care două cu apă cu spumă şi un SMURD. E vorba de o ardere generalizată, dar deocamdată nu se ştiu cauzele incendiului. După intervenţie se va face cercetarea la faţa locului pentru a se stabili de la ce a pornit focul", a declarat, pentru MEDIAFAX, Vasile Prahoveanu, purtător de cuvânt al ISU Buzău.

Cu toate că ancheta este abia la început, o cauză posibilă a incendiului ar putea fi o defecţiune la instalaţia electrică provocată de o suprasolicitare a sistemului de aer condiţionat. Toate persoanele aflate în microbuzul care a ars au fost preluate cu un alt mijloc de transport şi duse la Bucureşti.

Citit 3342 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2016 11:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.