RECORD de amenzi pentru şoferii care au călcat prea tare pedala de acceleraţie

RECORD de amenzi pentru şoferii care au călcat prea tare pedala de acceleraţie
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Aparatele radar, puse la treabă în cadrul misiunilor regulate de monitorizare şi disciplinare a traficului rutier au înregistrat 691 de cazuri de depăşiri ale vitezei regulamentare pe segmentele de drum aferente, toţi şoferii prinşi la volan în astfel de situaţii primind amenzi.

Cei aproape 700 de şoferi au picat în păcatul vitezei excesive în ultima săptămână, cifra fiind una record în privinţa înregistrărilor făcute de Poliţia Rutieră Galaţi.

Nici cei care au omis să-şi pună centurile de siguranţă nu au fost puţini, 245 primind sancţiuni ca urmare a acestei nereguli, în timp ce 110 au plătit pentru că nu aveau documentele la ei.

Valoarea totală a celor 1.409 amenzi aplicate la Codul Rutier în ultimele şapte zile depăşeşte valoarea de 250.000 de lei. 76 de şoferi vor trebui să renunţe o vreme să-şi conducă maşinile după ce le-au fost reţinute permisele, în timp ce 20 vor trebui să treacă pe la RAR, ca să-şi revizuiască autoturismele.

Cu dosare penale s-au ales patru participanţi la trafic, trei deoarece s-au urcat la volan fără permis de conducere şi unul care a condus băut.

Citit 968 ori Ultima modificare Marți, 28 Iunie 2016 01:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.