Un copil de numai cinci ani, din Galaţi, a SUPRAVIEȚUIT după ce a CĂZUT de la 12 metri

Un copil de numai cinci ani, din Galaţi, a SUPRAVIEȚUIT după ce a CĂZUT de la 12 metri
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un nou accident în care a fost implicat un copil care a căzut de la etaj, de data aceasta cu final mai fericit, a avut loc zilele trecute în Micro 38. În acelaşi cartier, la mijlocul săptămânii trecute, o fetiţă de trei ani a căzut de la etajul al treilea, un băieţel de cinci ani a "repetat" cascadoria, de data aceasta de la etajul al patrulea. Din câte se pare, minorul se afla acasă doar cu fratele său, cu cinci ani mai mare şi, din neatenţie, s-ar fi sprijinit de o plasă de la fereastră. Aceasta a cedat, iar micuţul a căzut în gol. A avut noroc, deoarece impactul cu solul a fost atenuat de un copac, de crengile căruia copilul s-a agăţat în cădere. Băieţelul a fost dus imediat cu salvarea la Spitalul de Pediatrie, în stare gravă, dar conştient.

"Băieţelul a fost internat în spitalul nostru cu multiple fracturi hemicorp stâng. La ora actuală se află cu evoluţie satisfăcătoare, este conştient şi urmează să i se facă o a doua sau a treia intervenţie chirurgicală, dar trebuie să aibă mai întâi avizul medicului anestezist. Putem vorbi de un miracol, a avut noroc", a precizat dr. Geta Badiu, din cadrul Spitalului de Pediatrie.

Copilul va avea nevoie de o lungă recuperare, dar îşi va reveni în urma acestei experienţe. Poliţiştii şi cei de la Protecţia Copilului au deschis totuşi o anchetă, pentru a verifica suspiciunile de neglijenţă în supraveghere din partea părinţilor.

Citit 3737 ori Ultima modificare Luni, 27 Iunie 2016 20:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.