Audit tehnico-economic la TRANSURB, pentru stabilirea PREȚULUI pe kilometrul parcurs

Audit tehnico-economic la TRANSURB, pentru stabilirea PREȚULUI pe kilometrul parcurs
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Nu mai puţin de 115.000 de lei fără TVA va plăti Primăria municipiului companiei PricewaterhouseCoopers Audit SRL Galaţi pentru un audit tehnico-economic la SC Transurb SA. Potrivit datelor furnizate de municipalitate la solicitarea noastră întemeiată pe liberul acces la informaţiile de interes public, contractul a fost atribuit direct, fără licitaţie. Scopul acestui contract de asistenţă financiar-contabilă vizează stabilirea preţului unitar pe kilometru parcurs pe tipuri de mijloace de transport (autobuze, tramvaie, trolee) aferent perioadei 9 mai 2015- 8 mai 2016 la SC Transurb.

Cea care a solicitat acest audit este chiar firma publică de transport local care îşi doreşte regularizarea contractului prelungit de transport prin care, pentru încă un an, microbuzele private s-au suprapus pe trasee cu autobuzele şi troleibuzele societăţii publice.

Conform conducerii Transurb, pentru cheltuielile sociale - facilităţile pentru pensionari, elevi, studenţi şi şomeri - Transurb beneficiază de decontări calculate la un preţ unitar de patru lei pe kilometru pentru autobuze şi, respectiv, de şase lei pe kilometru pentru tramvaie. Societatea consideră că aceste preţuri unitare, stabilite de administraţia locală, sunt prea mici şi ar rămâne cu pierderi importante, de aceea a solicitat această analiză necesară pentru corelarea veniturilor cu cheltuielile.

Citit 4256 ori Ultima modificare Luni, 27 Iunie 2016 17:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.