AFLĂ cum un SIMPLU ÎMPRUMUT de la AMANET ROMERO i-a adus o MAȘINĂ în valoare de 7.000 de euro!

AFLĂ cum un SIMPLU ÎMPRUMUT de la AMANET ROMERO i-a adus o MAȘINĂ în valoare de 7.000 de euro!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Florea Emilian Alexandru a apelat la Amanet Romero pentru un împrumut atunci când a avut nevoie urgentă de bani, însă a fost surprins să afle că tocmai acel împrumut i-a adus o Dacia Logan Acces nou-nouță.

În urma extragerii tombolei Avantaj Plus de pe 30 Iunie 2016, care a avut loc la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, tânărul gălățean în vârstă de 27 ani a fost extras câștigător, reușind astfel să plece acasă cu o mașină în valoare de 7.000 euro.

„Primul bilețel de tombolă l-am și aruncat, însă pe al doilea am zis măcar să-l introduc în cutia de tombolă. Nici acum nu realizez că am câștigat o mașină.”

Iată ce trebuie să faci ca să câștigi următoarea mașină

La tombola Avantaj Plus poate participa orice persoană, cu vârsta minimă de 18 ani, dacă optează pentru un împrumut de la Amanet Romero. La fiecare achitare sau prelungire de contract Avantaj Plus se oferă un bilețel de tombolă, iar din 3 în 3 luni, prin tragere la sorți se câștigă o mașină Dacia Logan. Totodată, optând pentru împrumutul Avantaj Plus, vă înscrieți automat și în cursa pentru premiile lunare în bani cash.

Dacă însă aveți deja o mașină, puteți alege contractul Gold, cu care câștigați unul din cele 10 lingouri de aur, 24 carate, fiecare cântărind 5 grame. Valoarea unui lingou este de 200 euro, iar extragerile se efectuează lunar.

Următoarea extragere Avantaj Plus va avea loc la sfârșitul lunii septembrie 2016. Mai multe detalii puteți cere în oricare din punctele de lucru Romero, vizitând site-ul www.romero.ro sau accesând pagina de Facebook Romero.Galați.

De ce să alegi un împrumut de la Amanet Romero?

De fiecare dată când viața se întâmplă și aveți nevoie de bani, Amanet Romero vă oferă soluția. Puteți împrumuta orice sumă de bani, cu cel mai mic comision, doar cu buletinul și o garanție în aur, pentru o perioadă de 90 de zile. În cazul în care doriți să prelungiți perioada contractuală este de ajuns să faceți o vizită în oricare din cele 20 puncte de lucru Amanet Romero. De asemenea, puteți restitui suma împrumutată mai devreme, astfel comisionul fiind recalculat în funcție de numărul de zile.

În plus, veți beneficia de card de reducere, care vă garantează un comision redus, negociere la cursul de schimb valutar și 5% reducere la achiziționarea de bijuterii din magazinele Maia Bijou.

Alte servicii oferite de firma Romero sunt: schimb valutar, transfer bani oriunde în țară sau străinătate și plăți facturi de utilități.

(P)

Citit 3848 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Iulie 2016 09:11