UPDATE. Întreruperea apei reci se prelungeşte

UPDATE. Întreruperea apei reci se prelungeşte
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

UPDATE 12,30 Lucrările executate de TANCRAD au depăşit termenul programat, motivat de apariţia unor probleme tehnice obiective, inerente în cazul unor investiții de asemenea amploare și complexitate. Acest fapt a generat, pe cale de consecință, întârzierea reluării alimentarii cu apă potabilă a consumatorilor racordați din Stația de Pompare Turnul de Apă.

"Suntem convinși că populația municipiului Galați va conștientiza importanța acestui proiect, care va conduce la îmbunătățirea calitativă și cantitativă a serviciilor de alimentare cu apă potabilă prestate."

Apă Canal preconizează că problema se va rezolva definitiv în jurul orei 14,00.


UPDATE 10,00 - Conform conducerii Apă Canal, lucrările la conducta de pe strada Traian au durat mai mult decât era programat, din cauza unor neconcordanţe a planurilor cu situaţia din teren. Drept urmare, întreruperea apei reci în zonele afectate va dura mai mult decât se estimase. La această oră, instalaţiile sunt în curs de umplere, iar pompele vor începe să funcţioneze în jurul orei 10.30. Apa va ajunge la consumatori în funcţie de distanţa faţă de Uzina de Apă.


Nu mai puţin de opt cartiere din municipiul Galaţi, peste 100 de străzi, zeci de agenţi economici şi instituţii publice nu vor beneficia de apă rece, săptămâna viitoare, timp de aproape o zi. Conducerea Apă Canal a anunţat că, de miercuri dimineaţă (6 iulie, ora 8,00) şi până joi dimineaţă (7 iulie, ora 6,00), alimentarea cu apă rece va fi sistată pentru gălăţenii din cartierele Ţiglina I, Ţiglina II, Mazepa I, Mazepa II, Centru - Domnească, Centru - Port, Piaţa Centrală şi Valea Oraşului (parţial).

"În cadrul obiectivului de investiţii al Primăriei Municipiului Galaţi "Modernizare strada Tecuci, tronson cuprins între strada 1 Decembrie 1918 şi strada Traian", în intervalul 6-7.07, Tancrad va executa lucrări de înlocuire a conductei de alimentare cu apă din intersecţia străzilor Tecuci şi Coşbuc. Pentru execuţia acestor lucrări, Tancrad a solicitat sistarea apei, lucrările fiind imposibil de executat în alte condiţii", au transmis reprezentanţii operatorului de apă rece şi canalizare.

Pentru situaţii deosebite, Apă Canal pune la dispoziţie cisterne cu apă, cererile putând fi făcute la dispeceratul societăţii, la numerele de telefon 0236.463.294 şi 0236.473.380 interior 133. Vor avea prioritate unităţile spitaliceşti, unităţile şcolare, obiectivele socio-culturale.

Vor fi afectati următorii consumatori - CLICK AICI pentru detalii

VEZI HARTA SISTĂRII - CLICK AICI

Citit 29618 ori Ultima modificare Joi, 07 Iulie 2016 15:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.