ACCIDENT MORTAL pe CENTURĂ. Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o maşină în timp ce căuta râme
Foto: Foto ”Viața liberă”, Mariana Constandache

ACCIDENT MORTAL pe CENTURĂ. Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o maşină în timp ce căuta râme
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un eveniment rutier soldat cu decesul unui bărbat în vârstă a avut loc miercuri după-amiază, 27 iulie, pe Drumul de Centură al Galaţiului. Potrivit martorilor, omul, în vârstă de circa 60 de ani, umbla după râme pe terenurile din spatele depozitelor, iar în momentul în care a vrut să traverseze şoseaua a fost luat pe capotă de o maşină care se deplasa dinspre bulevardul George Coşbuc către Micro 39. Şoferul maşinii, o autoutilitară aparţinând unei societăţi comerciale, nu a putut evita impactul care i-a fost fatal pietonului.

"Nu aveam viteză, mi-a sărit în faţă deodată. S-a lovit cu capul de parbriz şi mai apoi de asfalt", a susţinut şoferul maşinii, un bărbat în vârstă de 33 de ani.

Echipajul medical al SMURD, venit la faţa locului, nu a mai putut face nimic pentru victimă, constatând decesul. Poliţiştii au stabilit, din primele verificări, că acesta a greşit când a traversat strada, extrem de circulată de altfel.

"A reieşit că un bărbat de circa 60-65 de ani a traversat strada Drumul de Centură printr-un loc nepermis şi a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani. Poliţia rutieră face cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a precizat Aurelian Ropotan, din cadrul Poliţiei Rutiere Galaţi.

Şoferul, aflat în timpul serviciului, nu consumase alcool, potrivit primelor teste făcute de anchetatori.

Sute de PIETONI din Galaţi îşi pun viaţa în PERICOL - CLICK AICI PENTRU DETALII

Citit 10827 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Iulie 2016 15:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.