Prima ediție "SkirtBike". Gălățencele, INVITATE la o plimbare pe biciclete în ie

Prima ediție "SkirtBike". Gălățencele, INVITATE la o plimbare pe biciclete în ie
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Doamnele şi domnişoarele pasionate de plimbările pe bicicletă sunt invitate duminică, 31 iulie, începând cu ora 18,30, la prima ediţie "SkirtBike Galaţi". Evenimentul organizat de Asociaţia BikeWorks se va desfăşura pe traseul Parc Eminescu - str. Domnească - Grădina Publică.

Prima ediţie "SkirtBike" va combina tradiționalul cu modernul, astfel încât doamnele şi domnişoarele care vor da curs invitaţiei la eveniment vor purta ie şi vor pedala pe biciclete dichisite cu flori şi multe alte accesorii.

"Vom pedala în ţinute chic, vesele, pentru a încuraja mersul pe bicicletă în rândul femeilor, pentru a arăta că biciclistele au un loc în trafic, că utilizăm bicicleta în viaţa de zi cu zi, ca mijloc de transport sau de recreere. Am ales ia romanesca pentru a da un plus de valoare evenimentului. Ia reprezintă mult mai mult decât un obiect vestimentar, a rămas un simbol, este etalonul nostru de frumuseţe", ne-a transmis Nicoleta-Adriana Vintu, project manager "SkirtBike" Galaţi.

Înscrierile sunt gratuite şi se vor face duminică, 31 iulie, în Parcul Eminescu, unde doamnele şi domnişoarele prezente vor primi numere de participare pentru biciclete şi taloane pentru tombola cu premii care se va organiza ulterior.

Deplasarea pe traseu se va face începând cu ora 19,00, pe o singură bandă a străzii Domnească.

La finalul evenimentului, în zona special amenajată din Grădina Publică, organizatorii vor pregăti mai multe surprize pentru participante, un concert live CandyBar, precum şi o tombolă cu multe premii.

Citit 3203 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Iulie 2016 17:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.