AUR la Beijing. Sudorii de la DAMEN Galaţi, învingători în China

AUR la Beijing. Sudorii de la DAMEN Galaţi, învingători în China
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Un grup de sudori din cadrul Şantierului Naval Damen Galati a reprezentat România, în perioada 18-23 iunie, la competiţia internaţională de sudură ARC CUP 2016, organizată la Beijing, în China. Rezultatele gălăţenilor au fost remarcabile: două medalii de aur (una pe echipe şi cealaltă la probele individuale), o medalie de argint, trei de bronz şi un premiu de excelenţă la categoria procese speciale. Echipa a fost alcătuită din: Florin Angheluţă, Adrian Gheorghiţă, Ştefan Nichifor, Marius Daniel Neagu, Daniel Pintilie, Bogdan Ghiţă, Mihaiel Nanu şi Marius Daniel Calmuc - coordonator şi preşedinte al comitetului de juriu.

La întoarcerea acasă, câştigătorii au fost felicitaţi de conducerea Damen şi recompensaţi prin acordarea unui bonus şi a unui nivel de salarizare. "Toate aceste rezultate nu ar fi putut fi posibile fără sprijinul Şantierului Naval şi, mai ales, al Centrului de Formare Profesională, prin doamna Luminiţa Gherghe şi maistrul Daniel Rarinca, acesta din urmă fiindu-le instructor şi îndrumător. Felicitări, tuturor!", spun reprezentanţii şantierului gălăţean.

ARC CUP este o competiţie Internaţională menită sa promoveze sudura şi lucrul în echipă. Anul acesta s-a desfăşurat cea de-a patra ediţie, la care au participat peste 200 de concurenţi din întreaga lume.

Citit 62829 ori Ultima modificare Vineri, 29 Iulie 2016 19:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.