SANCȚIUNI pe bandă rulantă. AMENZI usturătoare pentru scandalagii şi şoferi
Foto: Sursa foto: Internet

SANCȚIUNI pe bandă rulantă. AMENZI usturătoare pentru scandalagii şi şoferi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Numai într-o săptămână, cei care au tulburat liniştea publică în Galaţi sau au condus imprudent, au încasat amenzi care depăşesc suma de 200.000 de lei


Sute de infracţiuni constatate şi aproape o mie de amenzi contravenţionale este bilanţul ultimelor zile în care poliţiştii gălăţeni au acţionat cu efective sporite pentru menţinerea unui climat liniştit în judeţ. Conform datelor centralizate de IPJ Galaţi, în decurs de şase zile au fost constatate 201 fapte penale şi au fost prinşi în flagrant 19 autori. "Grosul" vine însă din partea celor certaţi cu bunele norme de convieţuire, dar şi al participanţilor la trafic, în special şoferii.

"Poliţiştii au aplicat 881 de sancţiuni contravenţionale, 188 pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 21 pentru fapte de natură economică şi 650 pentru nerespectarea prevederilor Codului Rutier, iar celelalte sancţiuni la alte acte normative, valoarea amenzilor aplicate fiind de 218.135 lei", se arată în comunicatul IPJ Galaţi.

44 de şoferi au rămas fără permisele de conducere ca urmare a abaterilor de la normele Codului Rutier, cei mai mulţi rămânând pietoni pentru că au fost prinşi băuţi la volan.

O parte a măsurilor aplicate de poliţiştii gălăţeni s-a datorat intervenţiei la 332 de evenimente la care au fost solicitaţi, mare parte prin 112.

Citit 2838 ori Ultima modificare Duminică, 14 August 2016 19:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.