MINISTRUL Agriculturii, Achim Irimescu, RĂNIT într-un ACCIDENT RUTIER

MINISTRUL Agriculturii, Achim Irimescu, RĂNIT într-un ACCIDENT RUTIER
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a fost implicat într-un accident rutier petrecut în judeţul Ialomiţa, oficialul fiind transportat la spital alături de alte două persoane, a relatat mediafax.ro.

Starea de sănătate a ministrului este stabilă, rănile suferite fiind minore după ce a fost implicat în accidentul petrecut lângă Slobozia, a anunţat Ministerul Sănătăţii.

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu (Sursa foto: romaniatv.net)

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, se deplasa într-o vizită oficială alături de omologul său din Kuweit, Ali Saleh Al Omair, în judeţul Ialomiţa.

Din primele cercetări, reiese faptul că şoferul unui autoturism a oprit pe partea dreaptă a şoselei pentru a face loc coloanei oficiale în care se afla ministrul Agriculturii, moment în care conducătorul auto al maşinii în care se afla Achim Irimescu a acroşat maşina oprită pe partea dreaptă. Accidentul a avut loc la ieşirea din municipiul Slobozia, pe DN 21.

Poliţia Rutieră Ialomiţa a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în urma accidentului rutier. CLICK AICI PENTRU A CITI DECLARAȚII

Citit 1937 ori Ultima modificare Luni, 29 August 2016 01:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.