Cum se mai PARCHEAZĂ în Piaţa Centrală din Galați
Foto: Fără plată (Foto Cristinel Luca)

Cum se mai PARCHEAZĂ în Piaţa Centrală din Galați
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Traversarea de către pietoni a parcării din faţa Pieţei Centrale poate deveni în unele momente un adevărat sport extrem. De exemplu, vineri, 26 august, la orele prânzului, nu aveai unde să arunci un ac în puzderia de maşini parcate.

Printre toate acestea se strecurau, cu încetinitorul, tramvaiele şi autobuzele Transurb, taxiurile, dar şi sutele de pietoni care trebuiau să fie atenţi în toate direcţiile, la fiecare metru parcurs, ca să nu fie loviţi. Parcarea de la capătul tramvaiului, fără plată, este supraaglomerată şi destul de periculoasă, în timp ce aceea cu plată, de lângă Halele de legume-fructe, are destule locuri libere. E drept, aici, ca să intri, trebuie să plăteşti 1,5 lei pe oră.

În zonă mai există şi o a treia parcare, subterană, de 50 de locuri, dar şi aceasta este plină. Aflată sub tutela Administraţiei Pieţelor, parcarea subterană permite accesul non-stop, dar numai pe bază de licenţă, un soi de abonament lunar, cu o valoare de aproximativ 150 de lei. Toate locurile din parcarea de sub hale sunt, cum spuneam, ocupate, printre maşinile parcate aici sălăşluind chiar şi o barcă!

Citit 3596 ori Ultima modificare Duminică, 28 August 2016 17:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.