UPDATE. Managerul Spitalului Floreasca, Sorin Păun, a DEMISIONAT
Foto: Sursa foto: mediafax.ro

UPDATE. Managerul Spitalului Floreasca, Sorin Păun, a DEMISIONAT
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: Ministerul Sănătăţii a anunţat că managerul interimar al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Sorin Păun, a demisionat miercuri seara, 31 august, ca urmare a scandalului izbucnit la nivelul unităţii medicale, urmând să fie numit un nou director al spitalului.

Anunţul ministerului a venit după ce Vlad Voiculescu a avut discuţii atât cu unii dintre medicii care au demisionat miercuri, cât şi cu managerul spitalului.


DEMISII ÎN LANȚ la Spitalul Floreasca. 17 medici, nemulțumiți de comportamentul managerului

17 medici de la UPU SMURD de la Spitalul Floreasca din Capitală au anunţat miercuri, 31 august, că demisionează în urma „presiunii psihologice” şi a modului de comportare a managerului interimar al spitalului, medicul Sorin Păun. Potrivit medicilor demisionari, alți colegi ai acestora ar urma să-și depună demisiile.

Doctorul Păun a fost numit manager interimar în aprilie, după ce fostul ministru al Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, i-a cerut demisia managerului Nicuşor Louchi, în urma unei vizite neanunțate la unitatea de arşi de la Floreasca, care nu era încă funcţională la vremea aceea. PENTRU MAI MULTE DETALII, CLICK AICI

Citit 2527 ori Ultima modificare Joi, 01 Septembrie 2016 09:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.