PIZZERIA din Galaţi la care trebuie să ajungi! BONAPIZZA oferă gălăţenilor savoarea unei pizze rafinate

PIZZERIA din Galaţi la care trebuie să ajungi! BONAPIZZA oferă gălăţenilor savoarea unei pizze rafinate
Evaluaţi acest articol
(43 voturi)

Pornind de la deviza „Calitatea întreţine sănătatea”, o pizzerie din Galaţi oferă gălăţenilor meniuri variate de pizza, pregătită cu grijă şi respect pentru gusturile consumatorilor. Este vorba despre pizzeria „Bonapizza”, ai cărei bucătari ţin cont cu stricteţe de tradiţiile pizzeriilor selecte din întreaga lume. Reţetele care stau la baza produselor pe care le livrează gălăţenilor sunt vechi şi constau în ingrediente naturale şi o metodă inedită de preparare a aluatului.

„Bonapizza” oferă 24 de feluri de pizza, coapte la cuptor pe lemne, cu blat subţire şi crocant. Toate pizzele conţin ulei de măsline, pentru un gust mai delicat. Bucătarii au o experienţă de peste zece ani de activitate în domeniul pizzeriilor, reuşind, astfel, să aducă la Galaţi o nouă revelaţie în domeniu. Pizza este pregătită cu grijă, cu ingrediente proaspete şi poate satisface chiar şi cele mai pretenţioase şi rafinate gusturi.

Deşi nu se află pe o faimoasă stradă din Napoli, oraşul italian cunoscut pentru cea mai bună pizza din lume, „Bonapizza” din Galaţi are grijă să ofere clientului un plus de savoare, faţă de multe pizzerii apărute pe piaţă.

Pizzeria se află pe strada Oltului nr. 17 şi are următorul program: luni – joi şi duminică între orele 10,00-00,00 şi vineri – sâmbătă, între 10,00-01,00. Comenzile se fac la numărul de telefon 0236.979, 0758.457.920 sau 0723.128.999, comanda minimă pentru livrare fiind în valoare de 25 de lei. Totodată, „Bonapizza” le oferă gălăţenilor şi un set de oferte atractive: comanzi o pizza şi primeşti una gratis, la minimum două pizza comandate primeşti câte o băutură gratuit, iar dacă faci o comandă de zece pizza la sediu plăteşti doar 14 lei pentru o bucată. În plus, pe pagina de facebook „Bonapizza” sunt organizate adesea concursuri, iar participanţii pot câştiga o pizza plină de savoare. Meniul complet al pizzeriei poate fi consultat pe site-ul www.bonapizzagalati.ro.

(P)

Citit 44121 ori Ultima modificare Vineri, 09 Septembrie 2016 06:58