Doi gălăţeni au fost RĂNIȚI pe treceri de pietoni

Doi gălăţeni au fost RĂNIȚI pe treceri de pietoni
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Două evenimente rutiere soldate cu pietoni răniţi şi cu cercetarea penală a unor conducători auto care nu au stăpânit cum trebuia volanul s-au produs pe raza municipiului Galaţi la finele săptămânii trecute.

Primul rănit a fost un bărbat în vârstă de 66 de ani, care a vrut să traverseze strada Nicolae Bălcescu pe un marcaj pietonal. Nu a ajuns pe partea cealaltă, pentru că o maşină condusă de o tânără în vârstă de 29 de ani l-a pus la pământ, impact care i-a provocat sexagenarului mai multe leziuni.

De suferit într-o manieră similară a avut şi o gălăţeancă în vârstă de 55 de ani, surprinsă într-un mod asemănător de o maşină, în timp ce traversa regulamentar strada Aurel Vlaicu. Şoferul, un bărbat în vârstă de 56 de ani, era potrivit poliţiştilor, sub influenţa alcoolului, etilotestul arătând o concentraţie de 0,57 la mie în aerul expirat.

În ambele cazuri, au fost întocmite doare penale pentru vătămare corporală din culpă, cel de-al doilea şofer fiind cercetat şi pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Citit 3220 ori Ultima modificare Luni, 19 Septembrie 2016 19:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.