Din pasiune pentru maşini | AUTO GEIST, autoturisme rulate de calitate garantată

Din pasiune pentru maşini | AUTO GEIST, autoturisme rulate de calitate garantată
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Deschis în 2009, în plină criză, parcul Auto Geist, pentru maşini rulate (second-hand), a reprezentat o afacere exclusiv în creştere, chiar dacă România a fost puternic afectată de criză. Iniţial doar în Galaţi, dar acum și în Braşov, parcul de maşini Auto Geist însumează aproximativ 100 de autoturisme de mărci diverse, cu o vechime de maxim cinci ani, stoc ce se reînnoiește constant.

Managerul parcului auto şi, totodată, cel care a venit cu această idee de afacere, Alexandru Sbîrnea, ne-a explicat, în câteva cuvinte, avantajele achiziţionării unui autoturism de la Auto Geist. „În primul rând, nicio maşină din parcul nostru auto, indiferent de locație, nu este mai veche de cinci ani , iar autoturismele au revizii numai la reprezentanțe auto specializate, kilometrajul este real (ceea ce se poate verifica prin carnetul service pus la dispoziția clientului și/sau prin interogarea bazelor de date a reprezentanțelor). Autoturismele sunt achiziționate de la societăți de leasing, din ţară sau UE, iar achiziția este făcută pe baza unor verificări amănunțite”, a explicat Alexandru Sbîrnea.  

Printre celelalte avantaje ale achiziţionării unei maşini de la Auto Geist se numără garanţia de şase luni, istoricul verificat al maşinii, test-drive-ul gratuit, precum şi verificarea gratuită a maşinii la service-urile cu care colaborează cei de la Auto Geist. În plus, firma asigură un sistem de finanţare pentru orice categorie de persoane (fizice, juridice, I.I., P.F.A. etc), cu dobândă începând de la 3,9%, pe perioade de la unul la cinci ani. De asemenea, reprezentanţii Auto Geist afirmă că există soluții de finanţare şi pentru persoanele fără venit, un motiv în plus pentru toţi gălăţenii să viziteze parcurile auto. Certificarea calităţii vine şi de la specialiştii din domeniul maşinilor la mâna a doua, articol publicat pe un site de renume și distribut spre vizionare și pe pagina de Facebook Auto Geist, care au notat firma Auto Geist cu nota 10/10 pentru serviciile vânzare și post-vânzare oferite, atât în ceea ce priveşte calitatea maşinilor, cât şi în ceea ce priveşte comunicarea cu clientul.

„Pe lângă serviciile enumerate, oferim clienţilor şi posibilitatea de a negocia preţul final,”a mai explicat Alexandru Sbîrnea, managerul Auto Geist. Preţurile maşinilor sunt pentru toate buzunarele si sunt cuprinse între 4.500 de euro şi 40.000 de euro, iar TVA-ul este deductibil. Cei interesaţi de vizionarea autoturismelor disponibile sunt aşteptaţi pe site-ul www.autogeist.ro, la parcul auto din Galaţi, DN2B, ieşirea spre Tecuci, zona Tirighina, parcul auto din Săcele, Calea Bucureşti nr.4 (vizavi de reprezentanţa Peugeot), jud. Brașov sau pe pagina de Facebook Auto Geist.

(P)

Citit 53685 ori Ultima modificare Vineri, 23 Septembrie 2016 16:03