CÂȘTIGUL la LOTO - matematică sau noroc?

CÂȘTIGUL la LOTO - matematică sau noroc?
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

A castiga la loto este pentru multi romani doar un vis. Unii dintre cei care reusesc cu adevarat sa intre in posesia Premiului cel Mare, declara faptul ca a fost vorba de noroc, pe cand altii ca la mijloc se afla o serie de calcule matematice bine puse la punct. Adevarul se afla undeva la mijloc, dupa cum ne declara specialistii care au cercetat atent aceasta arie atat de des dezbatuta in intreaga lume.

Din dorinta de a castiga sumele uriase de bani din jocurile loto, majoritatea persoanelor aleg sa opteze pentru datele de nastere ori pentru alte zile importante ce le-au marcat existenta. Cu toate acestea, sunt si oameni ce nu cred in destin sau noroc, fapt pentru care apeleaza la ajutorul matematicii, in speranta de a castiga premiul cel mare. Unii dintre acestia reusesc, pe cand altii nu fac decat sa incerce si in saptamana urmatoare.

Odata ce premiul creste, numarul persoanelor dornice sa incerce sa il castige incepe sa se afle intr-o continua crestere. In plus, cu cat creste si numarul castigatorilor, cu atat va fi mai mica suma de bani pe care o va primi fiecare. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca marele premiu este impartit in functie de numarul de castigatori. Cu toate acestea, sumele sunt fabulos de mari si reusesc sa scape pe oricine de datorii, ori sa isi asigure in viitor lipsit de griji financiare.    

Ce spun astrele despre castigul la loto?

Dupa spusele astrologilor, se poate vedea in Univers si in stele care sunt numerele norocoase ale fiecarei zodii in parte. Se pare ca fiecare om in parte are predestinat o serie de numere ce ii va aduce norocul pe intreg parcursul vietii. Chiar daca unii vad acest fapt ca fiind unul total lipsit de veridicitate, se pare ca au existat castigatori ce au ajuns sa intre in posesia marelui premiu de la loto, doar tinand cont de sfaturile astrologilor.

Iata care sunt cifrele norocoase ale anului 2016 ce va aduce mai aproape semnele zodiacale de castigul la loto:

·       Berbec: 2, 12, 20, 26, 33, 45.

·       Taur: 2, 9, 11, 27, 38, 41.

·       Gemeni: 2, 10, 12, 35, 43, 46.

·       Rac: 7, 11, 20, 26, 33, 44.

·       Leu: 2, 8, 11, 28, 36, 41.

·       Fecioara: 3, 15, 18, 21, 34, 42.

·       Balanta: 4, 11, 22, 29, 33, 46.

·       Scorpion: 11, 13, 21, 22, 37, 41.

·       Sagetator: 1, 10, 19, 28, 30, 43.

·       Capricorn: 13, 14, 16, 29, 34, 45.

·       Varsator: 5, 8, 18, 26, 36, 45.

·       Pesti: 5, 13, 15, 25, 33, 44.

Asadar, fiecare semn zodiacal in parte beneficiaza de cate 6 numere norocoase alaturi de care va putea ajunge cat mai aproape de castigarea premiului cel mare de la loto.

Ce rol joaca matematica in castigurile de la loto?

Putini la numar sunt cei care cred ca exista vreo legatura intre a castiga la loto si calculele matematice. Se pare ca in urma unor studii realizate in acest caz, a rezultat faptul ca, analizand care sunt numerele frecvente de la loto, sansa de a castiga devine mult mai mare. De altfel, exista niste unelte loto pe pagina web www.rezultateloto.ro ce sunt special create pentru jucatorii care isi doresc sa beneficieze de o serie de statistici utile si recente. Cu ajutorul acestora vor afla nenumarate informatii gratuite cu privire la cele mai recente statistici din domeniul loto.

Accesul catre toate aceste informatii este gratuit, fapt pentru care, orice persoana care are acces la internet, are ocazia sa intre in posesia acestor date ce ii vor duce mult mai aproape de castig.

Analiza numerelor reprezinta cel mai probabil o unealta extrem de complexa ce are ca scop o analiza completa a statisticii numerelor. Pe scurt prezentat, acest instrument are rolul de a prezenta frecventa de extragere, dar si data ultimei aparitii a fiecarui numar in parte. In acest fel, jucatorilor le este mult mai usor sa intuiasca ce numere vor iesi castigatoare in viitorul apropiat.

Verificarea numerelor reprezinta acea unealta cu ajutorul careia se poate verifica extrem de usor si de rapid daca numerele alese sunt castigatoare, dar si care au fost numerele la extragerile din ultimul an.

Perechi frecvente reprezinta o alta unealta utila ce este reprezentata printr-un tabel ce cuprinde o lista a cate 50 de perechi de numere. Se pare ca unele numere, atunci cand sunt alese, sunt insotite de altele. Astfel, potentialului castigator la loto ii va fi mult mai usor sa nimereasca doua numere intr-un singur joc. Tabelul nu contine doar perechile, ci si frecventa extragerilor lor.

Cu ajutorul uneltei cunoscute cu numele de Ultima Aparitie, potentialul castigator are ocazia sa afle informatii folositoare ce l-ar putea clasa mult mai aproape de premiul cel mare. Tabelul este alcatuit din numerele ce au fost sortate dupa zile de la ultima lor aparitie, dar si de numarul de extrageri de atunci, precum si data ultimei aparitii.

Numerele calde si reci au ca scop principal stabilirea frecventei fiecarui numar, precum si data de cand nu a mai fost extras. Acest raport ii ajuta extrem de mult pe jucatorii la loto, tocmai pentru ca au sansa sa aleaga acele numere ce prezinta un grad ridicat de a fi alese castigatoare.

Persoanele care isi iau in serios rolul de participant pentru marele joc de la loto, apeleaza cu incredere si maxima dedicare la ajutorul uneltelor. Majoritatea dintre acestia considera faptul ca desi dureaza mai mult timp pana sa se faca o analiza reala si ca atare, rezultatul final va fi unul cu adevarat satisfacator.

Cu toate acestea, se pare ca majoritatea persoanelor care au ales sa urmeze calea norocului, au avut foarte mult de castigat - unii dintre acestia au reusit sa intre in posesia marelui premiu, pe cand altii s-au ales cu sume putin mai mici de bani. De altfel, o statistica realizata de marii specialisti denota faptul ca majoritatea persoanelor care urmeaza sa aleaga numerele pentru a juca la loto, includ si cifra 7.

Asadar, chiar daca unele persoane cred in noroc, iar altele doar in matematica, cei care au ajuns sa castige marele premiu fac parte atat dintr-o grupa, cat si din cealalta. Important este sa se joace cat de frecvent posibil, iar destinul ii va surade la un moment dat fiecaruia.

(P)

Citit 7291 ori Ultima modificare Luni, 24 Octombrie 2016 16:31