CONCURS de fotografie. CONDIȚII DE PARTICIPARE

CONCURS de fotografie. CONDIȚII DE PARTICIPARE
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

CFR Călători marchează Ziua Libertăţii de Mişcare, 24 septembrie, prin organizarea unui concurs de fotografie despre plăcerea călătoriei cu trenul şi despre mobilitate, anunţă un comunicat remis de companie.

Concursul, început pe 23 septembrie, se va încheia pe 30 septembrie. Toţi cei care doresc să se înscrie la concurs trebuie să trimită imagini foto ORIGINALE, care să promoveze ideea libertăţii de mişcare cu trenul, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Câştigătorii concursului vor fi desemnaţi de o comisie formată din reprezentanţi ai CFR Călători şi specialişti în artă fotografică ai Centrului de Cercetare în Domeniul Vizualului, iar fotografiile din Top 20 stabilit de comisia de jurizare vor fi reunite în cadrul unei expoziţii la sediul Ministerului Transporturilor.

Premiul oferit de CFR Călători este un bilet InterRail Global Pass valabil în Europa, timp de o lună, la clasa 1 şi care oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia.

Regulamentul de participare şi detaliile concursului sunt disponibile pe pagina de Facebook a acestui eveniment.

Citit 2679 ori Ultima modificare Duminică, 25 Septembrie 2016 19:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.