LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI. 371 de posturi, vacante

LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI. 371 de posturi, vacante
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

371 de locuri vacante sunt disponibile în această săptămână prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi, pentru 59 de ocupaţii, informează instituţia gălăţeană.

Cea mai consistentă ofertă aparţine, în continuare, combinatului siderurgic gălăţean ArcelorMittal, prin Şcoala de Ucenici din acest an, cu 50 de posturi pentru electrician de întreţinere şi reparaţii şi alte 50 pentru lăcătuş mecanic de întreţinere şi reparaţii. Alte oferte, cu un număr mai mare de locuri vacante oferite sunt pentru agent de asigurare, operator reţele de comunicare şi operator suport tehnic (câte 20), vânzător (14), agent de securitate, electrician în construcţii, lăcătuş mecanic, manipulant mărfuri, paznic şi muncitor necalificat în spargerea şi tăierea materialelor de construcţii (câte 10), lucrător comercial (15) şi sudor (11). O denumire ocupaţională puţin mai… rară este cea de amanetar, pentru care sunt două locuri vacante.

În continuare, studiile superioare nu sunt foarte căutate pe piaţa Galaţiului, cel puţin prin AJOFM. Sunt oferite doar un post de analist financiar, unul de referent marketing, trei de asistent manager şi unul de educatoare.

Citit 16526 ori Ultima modificare Luni, 26 Septembrie 2016 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.