Doi pietoni, ACCIDENTAȚI pe TRECERI, în Galaţi

Doi pietoni, ACCIDENTAȚI pe TRECERI, în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un bărbat şi o fetiţă de numai 7 ani din Galaţi au fost, în aceeaşi zi, victime ale unor şoferi care nu au acordat prioritate. S-a întâmplat în două zone diferite ale oraşului, pe străzi prevăzute cu marcaje, dar care nu au fost suficiente pentru a-i proteja pe pietonii care traversau regulamentar.

Primul a păţit-o bărbatul de 57 de ani, care a vrut să traverseze strada Oţelarilor printr-un loc destinat trecerii în siguranţă a pietonilor. Nu a mai ajuns pe partea cealaltă, pentru că un tânăr de 20 de ani, aflat la volanul unei maşini, nu a frânat la timp şi l-a lovit. Pietonul s-a ales cu răni uşoare, dar şoferul riscă acum să rămână fără permisul de conducere.

Acelaşi lucru l-ar putea păţi şi un alt tânăr, de 23 de ani, care a ignorat un marcaj semaforizat de pe strada Basarabiei, la intersecţia cu Poşta Veche. Conducătorul auto a forţat culoarea roşie şi a pătruns pe zebra pe care tocmai atunci traversa, regulamentar, o copilă de 7 ani. Fetiţa a fost serios rănită şi a ajuns la spital. Poliţiştii aiu deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi cercetează circumstanţele în care a avut loc accidentul.

Citit 2555 ori Ultima modificare Marți, 18 Octombrie 2016 20:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.