A trecut cu brio de interviu | PETRICĂ HAHUI, viitorul şef al Poliţiei Locale

A trecut cu brio de interviu | PETRICĂ HAHUI, viitorul şef al Poliţiei Locale
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE, joi, 20 octombrie: Poliţia Locală Galaţi va avea în curând un nou şef. Este vorba despre Petrică Hahui, fostul comisar şef al Poliţiei Transporturi Galaţi, care a reuşit să obţină 89,6 puncte la interviul susţinut în cadrul concursului organizat de Primăria Galaţi. Astfel, Petrică Hahui a trecut cu brio atât de proba scrisă, cât şi de interviu, fiind declarat admis pentru postul de şef al Poliţiei Locale Galaţi.

Anul acesta, în iunie, Petrică Hahui a ieşit la pensie de la Poliţia Transporturi, acolo unde a lucrat timp de 27 de ani.

Viitorul şef al Poliţiei Locale este născut pe 16 ianuarie 1965, în Lieşti, judeţul Galaţi. A absolvit Şcoala de Ofiţeri de Poliţie, iar apoi Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Ovidiu Constanţa. Şi-a continuat pregătirea fiind absolvent al cursurilor postuniversitare de drept penal din cadrul Academiei de Poliţie  „Al. I. Cuza” Bucureşti.

Petrică Hahui a fost numit şef serviciu la Poliţia Tranporturi în 2004, iar un an mai târziu, în urma unui concurs, a devenit şeful Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi (SRPT).


Petrică Hahui, cu un pas mai aproape de POLIȚIA LOCALĂ

S-a încheiat prima probă a concursului pentru ocuparea postului de şef la Poliţia Locală Galaţi. Acesta este al doilea concurs organizat de Primăria Galaţi, după ce prima dată singurul candidat nu a obţinut notă de trecere. De data aceasta şi-au depus dosarele şase persoane, cinci fiind acceptate pentru proba scrisă.

După depunerea dosarelor, trei dintre candidaţi s-au răzgândit, astfel că două persoane au susţinut proba scrisă. Unul dintre candidaţi, Loren Cătălin Raţă a obţinut 36,3 puncte, iar celălalt, Petrică Hahui, a obţinut 82,8 puncte.

Se pare că după ce a picat prima data examenul, Petrică Hahui a reuşit să obţină notă de trecere, aşa că în cursul zile de astăzi va susţine şi interviul. Dacă va trece şi de această probă, Petrică Hahui va fi noul şef al Poliţiei Locale Galaţi.

(18 octombrie)

Citit 8394 ori Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2016 18:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.