AȚI VĂZUT-O? O elevă de liceu a dispărut de la cursuri

AȚI VĂZUT-O? O elevă de liceu a dispărut de la cursuri
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

O adolescentă de 15 ani din Galaţi este căutată de mai bine de două săptămâni de familie şi poliţie după ce a plecat de la şcoală şi nu a mai dat niciun semn de viaţă.

Ana-Maria Secan a fost văzută ultima dată pe data de 4 octombrie, la unitatea de învăţământ unde este înscrisă. A plecat de la cursuri şi nu a revenit la domiciliu, ceea ce i-a determinat pe părinţi să ceară ajutorul poliţiei după ce eforturile de a o găsi au eşuat. Ana-Maria are 1,65 metri înălţime, constituţie atletică, ten deschis, faţă ovală, ochii căprui şi părul lung până la umeri, vopsit blond. La data dispariţiei, tânăra era îmbrăcată pentru şcoală, respectiv cu o cămaşă albă, cu cravată roşie inscripţionată cu sigla unităţii de învăţământ, geacă de piele de culoare neagră, blugi negri, iar în picioare avea pantofi bej, de lac.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea adolescentei, sunt rugate să-l contacteze pe tatăl acesteia, la numărul de telefon 0766.655.449, sau să sune la numărul unic de urgenţă 112, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citit 32451 ori Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2016 16:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.