CRUZIME nejustificată | Un taximetrist din Galaţi a călcat în mod intenţionat un câine (VIDEO - ATENȚIE! Imagini cu impact emoțional)
Foto: În foto, de la stânga la dreapta, paznicul martor la eveniment, Corina Grigore şi Gabriel Chiriac, administratorul societăţii comerciale

CRUZIME nejustificată | Un taximetrist din Galaţi a călcat în mod intenţionat un câine (VIDEO - ATENȚIE! Imagini cu impact emoțional)
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Un taximetrist a trecut cu maşina peste un câine aflat la poarta unei societăţi comerciale. Din imaginile surprinse de camera de supraveghere reiese clar faptul că gestul bărbatului a fost unul intenţionat. După comiterea barbariei, şoferul a  mers mai departe cu maşina, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Pentru gestul său, taximetristul a fost concediat şi va fi şi trimis în judecată.

Paznicul de la firma în faţa căreia s-a petrecut toată grozăvia a fost martor ocular la toată scena. "Era aglomerat atunci în zonă, iar eu eram la poartă. Şoferul a virat dreapta, a accelerat şi a trecut peste căţeluş. I-am făcut semn cu mâinile să oprească, dar a plecat. Păcat de căţeluşă. O chema Miţa şi nu muşcase niciodată pe nimeni“, a spus Gheorghe Neagu, paznicul.

Filmarea, postată pe internet

Pentru că animalul se zbătea în agonie, oamenii au sunat la Help Lăbuş, în speranţa că cineva i-ar putea veni în ajutor. Echipa trimisă de la fundaţie nu a mai putut face însă nimic. "Din păcate, căţeluşa nu a mai putut fi salvată. Am pus totuşi pe internet imaginile de pe camere pentru a ajuta la identificarea şoferului. În ultima vreme, am ajuns la concluzia că publicul poate fi un bun investigator. Se ştie cui aparţine maşina, dar nu se ştia încă cine este autorul. Intenţionăm să facem plângere atât la poliţie, cât şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi. Potrivit legii, persoana care este responsabilă de această faptă poate face până la un an de închisoare”, a explicat Corina Grigore, preşedinte Help Lăbuş.

Gabriel Chiriac este administratorul societăţii comerciale în faţa căreia câinele a fost călcat. Bărbatul a spus că, împreună cu ceilalţi administratori de la firmele vecine, îl vor da în judecată pe şoferul vinovat. Momentul a fost foarte clar surprins de camera de supraveghere.

Prima măsură: concedierea

Până să ajungă însă în faţa judecătorilor, bărbatul suportă deja primele repercusiuni pentru cruzimea arătată. Firma de taxi la care lucra l-a concediat. ,,Firma noastră a reziliat contractul şoferului care apare în imaginile surprinse de camerele de supraveghere. El a spus că nu a văzut animalul. Totuşi, i-am reziliat contractul. Acest tip de comportament nu ne reprezintă”, a spus Cristi Darie, reprezentantul firmei de taxi.

Oricum, se pare că bărbatul nu este la prima sa abatere. În urmă cu ceva vreme a mai fost implicat într-un incident legat de modul în care se comportase faţă de nişte clienţi.

CRUZIME fără margini | CÂINE UCIS cu o lovitură de secure - CLICK AICI PENTRU DETALII

Citit 4872 ori Ultima modificare Duminică, 23 Octombrie 2016 15:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.