Şase persoane au fost RĂNITE în urma unor ACCIDENTE petrecute pe un bulevard din Galaţi
Foto: Sursa foto: GSDG

Şase persoane au fost RĂNITE în urma unor ACCIDENTE petrecute pe un bulevard din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Două evenimente rutiere s-au petrecut în aceeaşi zi, la finele săptămânii trecute, şi i-au avut ca protagonişti pe doi conducători auto aflaţi într-o avansată stare de ebrietate.

Primul accident s-a petrecut în zona Casei de Cultură a Sindicatelor, acolo unde, până în urmă cu câteva luni, exista linie întreruptă. Potrivit concluziilor oficiale, vinovat de producerea evenimentului ar fi un bărbat de 56 de ani din Galaţi, care venea dinspre strada Brăilei. Ajuns în dreptul bocului M1, probabil a vrut să vireze la stânga, în ciuda liniei duble continue, şi a intrat pe contrasens, unde a lovit maşina condusă de un alt bărbat, de 41 de ani. În urma coliziunii, ambii şoferi au fost răniţi. Cu leziuni s-au ales şi un pasager aflat în prima maşină, dar şi două persoane aflate în cel de-al doilea autoturism. În urma testării cu etilotestul, poliţiştii au stabilit că şoferul de 56 de ani avea o alcoolemie de 0,85 la mie în aerul respirat, motiv pentru care l-au dus la spital pentru probe biologice.

Accident la mall

Un al doilea eveniment rutier soldat cu pagube materiale, dar şi cu rănirea unui pasager a avut loc tot pe Coşbuc, în dreptul Shopping City Galaţi. De data aceasta, şoferul vinovat, un tânăr de 30 de ani din Vânători, a pierdut controlul volanului în sensul giratoriu şi a ajuns pe contrasens.

"Conducătorul auto nu a adaptat viteza în sensul giratoriu aflat la intersecţia străzii Bucovinei cu bulevardul George Coşbuc şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit un autoturism condus de un bărbat de 27 de ani din Smârdan. În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a unui pasager din primul autoturism", a precizat Crina Dragu, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii au stabilit că şoferul din Vânători avea o alcoolemie în aerul respirat de 0,87 la mie. În ambele cazuri, au fost întocmite dosare penale pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Citit 2949 ori Ultima modificare Luni, 24 Octombrie 2016 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.