UPDATE | DANIEL PRODAN a fost înmormântat
Foto: Sursa foto: mediafax.ro

UPDATE | DANIEL PRODAN a fost înmormântat
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE, 20 noiembrie: Fostul internaţional Daniel Prodan a fost înmormântat. Ceremonia a avut loc duminică, 20 noiembrie, la Cimitirul Sf. Ilie din Pipera. Daniel Prodan, în vârstă de 44 de ani, a decedat miercuri, în locuinţa sa din Voluntari, după ce suferit un infarct. CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII


Lumea fotbalului românesc este în doliu. DANIEL PRODAN a murit, la doar 44 de ani | Fostul fotbalist Daniel Prodan a murit, miercuri seara, 16 noiembrie, în urma unui infarct, medicii de la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov făcând resuscitare timp de trei ore, a declarat pentru MEDIAFAX directorul Serviciului de Ambulanţă, Alis Grasu.

Apelul la numărul de urgenţă a fost făcut la ora 20,00, primul echipaj ajungând în 14 minute la locuinţa fostului fotbalist. Echipa medicală a început imediat resuscitarea, după opt minute ajungând la faţa locului un alt echipaj cu medic. Doctorii au făcut manevre de resuscitare timp de trei ore, însă pacientul nu a răspuns manevrelor.

Daniel Prodan nu era cunoscut ca având probleme medicale, a precizat directorul Serviciului de Ambulanţă. CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII


UPDATE - Lumea fotbalului românesc este în DOLIU | Când și unde va fi ÎNMORMÂNTAT DANIEL PRODAN

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Daniel Prodan a fost depus, joi, 17 noiembrie, la ora 14,00, la capela Bisericii "Sfântul Ilie" din Pipera, Bucureşti, unde va rămâne până vineri, când va fi dus la Arena Naţională, a anunţat familia fostului internaţional. Cei care vor să îşi ia rămas bun de la fostul fotbalist sunt aşteptaţi şi vineri, 18 noiembrie, între orele 10,00 şi 18,00, la zona VIP de la Arena Naţională. Vineri, la ora 20,00, sicriul va fi readus la Biserica "Sfântul Ilie", iar sâmbătă, de la ora 14,00, la cimitirul cu acelaşi nume, va avea loc înmormântarea.

CLICK AICI PENTRU A CITI MESAJUL IMPRESIONANT AL FAMILIEI

În urma decesului fostului internaţional Daniel Prodan, Federaţia Română de Fotbal a anunţat prin intermediul site-ului oficial că, la finalul săptămânii, în toate competiţiile de juniori şi seniori pe care le organizează se va ţine un moment de reculegere înaintea fluierului de start.

Citit 3739 ori Ultima modificare Duminică, 20 Noiembrie 2016 15:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.