Ultima seară de concurs | Cătălina Godică din Galaţi a strălucit la Vocea României (VIDEO)

Ultima seară de concurs | Cătălina Godică din Galaţi a strălucit la Vocea României (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Din păcate, vineri seara, Galaţiul a rămas fără concurenţi la Vocea României. Cătălina Godică, singura reprezentantă a oraşului nostru rămasă în concurs, a părăsit competiţia, dar nu înainte de a oferi un moment strălucitor, pe scena de la Pro Tv. Nu mai puţin adevărat este că decizia antrenorului său, Marius Moga, de a renunţa la vocea şi stilul atât de speciale ale gălăţencei, nu a fost deloc uşoară. Cătălina Godică a intrat, vineri seara, în cea mai dificilă etapă a concursului numită sugestiv „Knockout”. Rivale i-au fost Zinaida Cojocaru şi Ioana Ignat.

Cătălina, într-o rochie albă, diafană, a interpretat excepţional piesa "Foolish Games" şi, aşa cum a remarcat Smiley, a avut cea mai stabilă interpretare.

Decizia lui Marius Moga a fost de a merge mai departe în live-uri cu Ioana Ignat.

„Mulţumesc mult pentru susținere! A fost o experiență drăguță pentru mine și sunt conștientă că fiecare are locul lui. Locul nostru, al meu și al Zinei Cojocaru, este pe scena, făcând ce ne place cel mai mult!”, a mărturisit, într-o postare pe pagina de Facebook, Cătălina Godică.

Aşa cum aţi mai putut citi în ziarul „Viaţa liberă”, Cătălina Godică are 20 de ani şi este studentă la Conservator în Bucureşti, unde studiază şi pianul. La audiţiile pe nevăzute, Cătălina a interpretat senzaţional piesa "Lay Me Down", şi a reuşit să-i cucerească pe cei patru membri ai juriului - Smiley, Loredana, Tudor Chirilă şi Marius Moga şi să-i determine să-şi întoarcă scaunele şi şi-o dorească, fiecare, în echipa sa. A urmat un adevărat duel verbal, în care cea mai savuroasă replică a venit din partea lui Tudor: "Ar trebui să alegi până nu ne batem aici!". Iar Cătălina a ales să-şi continue drumul la Vocea României alături de Marius Moga, cel care, acum, a decis să renunţe la ea. Păcat!

Vocea Romaniei 2016 - Knockout 2: Zinaida Cojocaru vs. Ioana Ignat vs. Catalina Godica pe vocearomaniei.protv.ro

Citit 4099 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Noiembrie 2016 12:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.