Gălăţenii au sărbătorit ZIUA NAȚIONALĂ - Concert și artificii (FOTO și VIDEO) | Au mai rămas două zile de distracţie (PROGRAM)
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

Gălăţenii au sărbătorit ZIUA NAȚIONALĂ - Concert și artificii (FOTO și VIDEO) | Au mai rămas două zile de distracţie (PROGRAM)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În ciuda temperaturii scăzute, mii de gălăţeni s-au adunat, şi ieri, să petreacă Ziua Naţională a României pe faleza superioară


Petrecerea a început tot de la ora 18,00, cu 50 de minute de muzică de fanfară, marşuri, dar şi intonarea Imnului de stat al României.  După aceste momente speciale dedicate Zilei Naţionale, pe scenă au urcat copiii de la Funky Dance (Estrada Copiilor) care au încântat publicul  timp de 20 minute cu un moment artistic de zile mari. Nici prichindeii de la  Şcoala de Film şi Televiziune nu s-au dat bătuţi în faţa frigului şi au impresionat publicul cu interpretarea a câteva piese rock and roll.

De la ora 19,30, trupa locală Hippie a bucurat publicul cu piese ce i-au pus puţin în mişcare pe gălăţeni, pentru a mai uita de vântul mai puţin prietenos. După o oră, pe scenă a urcat mult aşteptata trupă Vama, care  a concertat mai bine de o oră şi a cântat  împreună cu publicul piese ca „Am doar 18 ani”, „Copilul mării” sau „Perfect fără tine”.  De asemenea, trupa a cântat în premieră două piese de pe viitorul album, unul integral în limba engleză, aşa cum a spus liderul trupei, Tudor Chirilă, ambele piese, dar mai ales cea de-a doua, fiind bine primite de publicul gălăţean.

Foto Marius Prisacariu

De la 22,00, Alexandra Stan a realizat un show incediar alături de cei doi dansatori,  saxofonistul şi percuţionistul, ambii prezenţi pe scenă pe durata întregului recital. Spectacolul de ieri seară s-a încheiat, grandios, printr-un foc de artificii lansate de pe o barjă de pe mijlocul Dunării.

Video Sonia Baciu (Sursa: YouTube)

Explozia de lumină şi culoare pe cerul sticlos de decembrie a durat circa 20 de minute şi a bucurat ochii şi inimile gălăţenilor prezenţi, pregătindu-i pentru sărbătorile de iarnă.

Foto Sonia Baciu

Reamintim că în urmă cu un an cetăţenii nu s-au putut bucura de un astfel de spectacol. Trebuie să menţionăm că gălăţenii se mai pot distra încă două zile alături de artişti locali şi numai. 

Sâmbătă, 3 decembrie

Sâmbătă va fi seara artiştilor gălăţeni. Astfel, de la 18,10 la ora 19,30, va fi concert cu Nosfe, binecunoscut după hitul cu Ruby, intitulat „Condimente” sau „Cine te aşteaptă acasă”, iar apoi 45 de minute va concerta Pascall. De la ora 19,45, Giulia va urca pe scenă şi va oferi un concert de zile mari. Andreea Antonescu va încinge atmosfera începând cu ora 20,30. Iar de la 21,15 până la ora 22,00 scena îi va aparţine unui alt gălăţean, Shift, care a lansat de curând piesa „Am, iubito”.

Duminică, 4 decembrie

Ultima seară de petrecere va fi destinată şlagărelor gălăţene. De la ora 18,00, timp de o oră, gălăţenii îl vor putea asculta pe Nicu Mihai Orfeu. Începând cu ora 19,00, vreme de o oră, cei doritori vor petrece cu Formaţia Tomis Junior. Tot duminică, va urca pe scenă de la ora 20,00, formaţia Azur - Nelu Vlad şi invitaţii. O oră mai târziu, de la ora 21,00, timp de 45 de minute va concerta trupa Sweet Kiss.

Cele cinci zile de petrecere se vor încheia cu un show de lasere şi lumini, care va dura un sfert de oră.

(P)

Citit 4727 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Decembrie 2016 16:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.