LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI | Zeci de posturi, scoase la concurs la Spitalul de Copii

LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI | Zeci de posturi, scoase la concurs la Spitalul de Copii
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Nu mai puţin de 35 de posturi a scos la concurs Spitalul de Copii „Sf. Ioan” din Galaţi. Unitatea sanitară are nevoie, pe perioadă nedeterminată, de cinci asistenţi medicali generalişti debutanţi (licenţiaţi, fără vechime în specialitate) pentru Secţia Clinică Pediatrie I (unul), Secţia Clinică Pediatrie II (trei) şi CPU – Cabinet Chirurgie (unul), un asistent medical debutant (licenţiat, fără vechime în specialitate), în CPU – Cabinet Chirurgie, dar şi şapte asistenţi medicali generalişti debutanţi, fără vechime, pentru Secţia Pediatrie II (trei posturi), Compartiment Neonatologie Patologică (un post) şi Secţia Clinică Chirurgie şi Ortopedie Infantilă (trei posturi). Spitalul de Copii mai are nevoie de doi asistenţi pentru Laboratorul Clinic de Analize Medicale (care să aibă minimum şase luni vechime), doi asistenţi de balneofizioterapie pentru Laboratorul Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie (cu vechime de minimum şase luni), un asistent medical debutant pentru CPU – Cabinet Chirurgie şi un asistent debutant pentru Laboratorul Clinic de Analize Medicale.

Totodată, spitalul mai angajează un magazioner cu studii liceale, curs operator PC şi minimum doi ani vechime ca gestionar, un muncitor necalificat pentru curte, cu studii generale, fără vechime în muncă, un post de arhivar debutant (cu diplomă de bacalaureat, fără vechime) şi un economist II cu studii superioare economice, minimum un an vechime în specialitate, în Serviciul Financiar-Contabilitate.

Posturi temporar vacante

Spitalul de Copii mai angajează, pe perioadă determinată, şi trei asistenţi licenţiaţi (cu minimum şase luni vechime) pentru Ambulatoriu Integrat, CPU şi Compartiment Terapie Intensivă, doi asistenţi PL (cu minimum şase luni vechime) pentru CPU, un asistent medical (cu minimum cinci ani vechime) pentru Farmacia cu circuit închis şi un asistent debutant pentru Ambulatoriul Integrat. Unitatea sanitară mai are nevoie de un registrator medical debutant (cu diplomă de bacalaureat, curs operator PC, fără vechime în muncă) în Compartiment Primire Urgenţe, un economist II (cu studii superioare economice, minimum şase luni vechime în specialitate) în Serviciul Financiar-Contabilitate, un referent debutant (cu studii superioare economice, fără vechime în specialitate) în Serviciul RUNOS şi un jurist debutant (licenţiat în drept, fără vechime în specialitate) în cadrul Biroului Managementul Calităţii.

Cei interesaţi de posturile temporar vacante trebuie să se înscrie la concurs până pe data de 6 decembrie, la ora 16,00. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii ”Sf. Ioan”, cu sediul pe strada Gh. Asachi, nr. 2, telefon 0236469100, interior 134.

Citit 28884 ori Ultima modificare Vineri, 02 Decembrie 2016 19:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.