LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI | Două posturi libere la Primărie

LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI | Două posturi libere la Primărie
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă pe portalul propriu că organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a două funcţii publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad superior la Compartimentul Unitatea de Monitorizare şi Reglementare.

Pentru primul dintre posturi se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă inginereşti şi vechime în specialitatea studiilor superioare necesare exercitării funcţiei publice de minimum nouă ani. Proba scrisă este programată pe 27 decembrie, ora 10,00, iar ulterior se va desfăşura interviul.

Pentru celălalt post din cadrul aceluiaşi compartiment se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă juridice, economice, administrative şi inginereşti, şi vechime în specialitatea studiilor superioare necesare exercitării funcţiei publice de minimum nouă ani. Proba scrisă va avea loc tot pe 27 decembrie, dar la ora 13,00, şi va fi urmată de interviu.

Citit 3629 ori Ultima modificare Marți, 06 Decembrie 2016 01:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.