Trupa Funky Dance/ 20 de gălăţence, în finala de popularitate Next Star (VIDEO)

Trupa Funky Dance/ 20 de gălăţence, în finala de popularitate Next Star (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

"Sunteţi cele mai bune majorete pe care le-am văzut vreodată!", le-a spus încântat Pepe. "Dacă v-ar avea pe voi majorete, echipa de fotbal a României ar bate pe oricine!", a fost convingerea lui Dorian Popa. "N-avem noi sportivi pentru cât sunt ele de bune!", avea să remarce şi Dan Negru, prezentatorul „Next Star”. Pe lângă ropotele de aplauze, acestea au fost reacţiile după ce majoretele venite de la Galaţi au făcut show, joi seara, la Antena 1.

A fost finala de popularitate a emisiunii concurs "Next Star", iar cele 20 de majorete cu vârste între 10 şi 13 ani, instruite la Estrada Copiilor de Andreea Ignat, au avut misiunea, deloc uşoară, de a sparge gheaţa. Şi au făcut-o de minune. Au adus, pe scenă, o explozie de veselie, culoare şi energie. Au dansat extraordinar, iar momentele de acrobaţie, echilibristică şi prize dificile le-au reuşit perfect!

"Mulţumim tare mult publicului pentru numeroasele voturi şi mesaje private de încurajare. Fetele au făcut tot ce se putea face în materie de show! Au dorit din tot sufletul să cucerească publicul din România şi au făcut-o! Mulţumesc din suflet pentru orele dedicate antrenamentelor, pentru seriozitate, perseverenţă şi curaj, mulţumesc pentru efortul depus atât din partea voastră cât şi din partea părinţilor voştri, mulţumesc pentru că sunteţi deosebiţi şi că aţi demonstrat cât de uniţi puteţi fi atunci când este vorba de multă muncă şi talent", a mărturisit, într-o postare pe Facebook, Andreea Ignat.

Chiar dacă Funky Dance nu a câştigat trofeul pus în joc - concurenţa a fost foarte mare, important este că au primit cea mai preţioasă apreciere: cea a publicului! Bravo, Funky Dance!

Citit 3088 ori Ultima modificare Vineri, 09 Decembrie 2016 16:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.