Gălăţenii au jucat "Hora unirii" împotriva Guvernului (VIDEO)
Foto: Foto ”Viața liberă”, Anca Melinte

Gălăţenii au jucat "Hora unirii" împotriva Guvernului (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Câteva zeci de gălăţeni continuă să ţină sus steagul protestelor începute acum două săptămâni şi s-au adunat şi luni seara, în ciuda gerului tăios, în piaţeta din coasta sediului PSD. Câţiva dintre ei purtau în piept ecusonul "#rezistăm" şi aşa cum ne-au declarat, sunt de neclintit în demersul pe care l-au iniţiat şi îl susţin: "Da, îmi este frig, dar nu contează! O să fiu aici în fiecare seară, aşa cum am fost şi până acum, de când au dat Ordonanţa 13. Este necesar un referendum pe tema justiţiei. Sperăm că vor ieşi mult mai mulţi la vot şi se va face, într-un fel, dreptate. Dar nu numai referendumul ne interesează, ci, în primul rând, demisia Guvernului. Pentru asta protestăm şi să nu se aplice Ordonanţa 13. Vom vedea mâine ce se va discuta în Parlament", ne-a declarat unul dintre protestatari.

Video Anca Melinte

Scandările, chiar şi pe glasuri puţine, au rămas la fel de ferme: „PSD - ciuma roşie”, „Jos Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu!”, „Rezistăm! Rezistăm!” „PSD a dat liber la furat!”, „Guvern penal, marş la Tribunal”.

În această seară, chiar lângă monumentul Eroilor Revoluţiei, gălăţenii s-au prins într-o Horă a Unirii împotriva guvernanţilor PSD-ALDE.

Solidaritate cu cei de-acasă. Gălăţenii PROTESTEAZĂ şi la Cardiff (FOTO) - CLICK AICI PENTRU DETALII

Citit 1599 ori Ultima modificare Marți, 14 Februarie 2017 00:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.