Mihai Chirica rămâne fără funcții de conducere în PSD
Foto: Sursa foto: Digi24

Mihai Chirica rămâne fără funcții de conducere în PSD
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

El este în prezent vicepreședinte PSD dar și șef al filialei Iași a partidului. Chirica este primar al Iașiului și a criticat in mai multe rânduri pe șeful partidului Liviu Dragnea în privința adoptării OUG 13. Contactat de Digi24, el a apreciat măsura adoptată împotriva sa ca un ”act de injustețe”. Mihai Chirica a declarat, referitor la informația că va fi exclus din funcțiile de conducere din partid, că încă nu știe dacă se va întâmpla acest lucru și că dacă informația este reală ar fi o „injustețe morală” față de el, deoarece tot ce a făcut a fost să se „exprime într-o modalitate corectă fără să prejudicieze imaginea partidului”.

Înaintea ședinței de miercuri, liderul PSD Iaşi, Mihai Chirica, a mai susţinut că se aşteaptă „la maturitate şi înţelepciune” din partea colegilor de partid în şedinţa de miercuri a Comitetului Executiv al PSD, în care va fi discutată situaţia sa în partid, el adăugând că „nu poţi pedepsi un om care spune adevărul”.

Mihai Chirica a declarat, marţi, pentru News.ro că are aşteptări „relativ mari” înaintea reuniunii CEx al PSD şi că nu poate fi sancţionat, pentru că tot ceea ce a spus s-a confirmat.

Sursa: digi24.ro

Citit 2440 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Februarie 2017 21:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.