Tragedie în această după-amiază pe o șosea circulată din Galați. Doi oameni au murit

Tragedie în această după-amiază pe o șosea circulată din Galați. Doi oameni au murit
Evaluaţi acest articol
(45 voturi)

Doi bărbați cu vârstele de 40 și respectiv 33 de ani și-au pierdut viața, iar un al treilea, de 47 de ani, a fost foarte grav rănit în urma unui tragic accident de circulație produs în această după-amiază pe DN 25. Evenimentul s-a petrecut pe raza localității Tudor Vladimirescu, în accident fiind implicată o singură mașină, în care se aflau cele trei victime, și care a ieșit de pe șosea, lovind violent un podeț. Impactul autoturismului cu un cap de pod  nu ar fi fost cauzat de vreo depășire riscantă sau de viteză, au concluzionat polițiștii ajunși la fața locului, care cred că este posibil ca șoferul să fi pierdut controlul volanului într-un moment de neatenție.

,,Conducătorul unui autoturism marca Fiat, care venea dinspre Tecuci, pe fondul altor preocupări, de natură a-i distrage atenția, a pierdut controlul volanului , a intrat pe contrasens și apoi a intrat într-un cap de pod. În urma evenimentului rutier au decedat două persoane, conducătorul auto, în vârstă de 40 de ani,  un pasager de pe bancheta din spate, în vârstă de 33 de ani, iar ocupantul locului din dreapta față, în vârstă de 47 de ani este rănit și a fost dus la Spitalul Județean din Galați pentru investigații”, a declarat cms. Bogdan Carp, șeful Serviciului Poliției Rutiere Galați.

La fața locului s-au mobilizat mai multe echipaje de ambulanță, unua dintre autospecialele venite în ajutor fiind direcționată de la un alt caz.

”La fața locului au găsit trei victime, toți trei bărbați, din care unul de 33 de ani și unul de 40 de ani decedați, cu leziuni incompatibile cu viața, cu fracturi foarte grave, la care nu s-a mai putut face nimic decât să se constate decesul, iar al treilea, pasagerul de pe locul mortului, cum se spune, era în comă, cu un traumatism cranio-cerebral grav, cu plăgi la nivelul feței și la nivelul frunții și cu o fractură la genunchiul drept.  După ce i s-au acordat primele îngrijiri, respectiv i s-au montat două linii de prefuzii, conform protocolului, imobilizarea genunchiului, imobilizarea gâtului cu un guler cervical și pe o targă rigidă, a fost transportat la la punctual de întâlnire, de unde a fost preluat de un echipaj al colegilor de la SMURD, cu medic, care l-au preluat și transportat la Spitalul Județean din Galați”,a declarat dr. Mihai Polinschi, director SAJ Galați.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, dosar  care va fi cel mai probabil clasat deoarece șoferul mașinii implicate și-a pierdut viața.

 

Citit 106595 ori Ultima modificare Luni, 20 Martie 2017 14:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.