TÂRGUL din acest weekend de la Halele Agro-Dunărea s-a anulat
Foto: Foto-colaj | Sursa: Arhiva VLG, Sorin Pană

TÂRGUL din acest weekend de la Halele Agro-Dunărea s-a anulat
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Târgul Apicol din acest weekend de la Halele Agro-Dunărea s-a anulat.


Sâmbătă dimineață, 25 martie, se deschide cea de-a VIII-a ediție a Târgului Apicol din Galați. Ca și în anii trecuți, sunteți așteptați la Halele Agro-Dunărea de pe Calea Prutului, vizavi de Piața Rușilor, ca să vă îndulciți weekend-ul. Special pentru dumneavoastră vor fi acolo 100 de producători apicoli cu miere curată, de calitate, dar și cu produse de patiserie și cosmetice naturale, care au la bază ingrediente apicole. În plus, nici în acest an nu vor lipsi degustările gratuite de miere pentru copii.

Veți găsi, la Târgul Apicol de la Halele Agro-Dunărea, miere și produse apicole derivate,  într-o gamă variată de forme de prezentare. Noi am participat și la precedentele ediții și vă spunem că, fără doar și poate, o să aveți ce și de unde alege! Și mai e un mare avantaj pe care-l veți avea, dacă veniți la târg: veți putea vorbi direct cu producătorii și îi veți putea întreba tot ce vă interesează despre albine și despre miere, despre cum se produce ea, despre cum se păstrează și despre cum se consumă.

Tot la Târgul Apicol veți avea și posibilitatea să mâncați produse de patiserie preparate cu miere, dar și să vă alegeți cosmetice care au la bază ingrediente apicole naturale. Că doar sănătatea noastră rămâne cea mai importantă! Iar dacă vă interesează creșterea albinelor, atunci sigur o să vă placă și secțiunea târgului în care vor expune producătorii și distribuitorii de utilaje și tehnică apicolă.

Organizatorul târgului este George Saizu, un apicultor gălățean care a preluat tradiția organizării evenimentului de la tatăl său, Matei Saizu. An de an, organizatorii au adaptat evenimentul astfel încât să le fie gălățenilor cât mai pe plac. “Și în acest an, Târgul Apicol al gălățenilor se va bucura de participare internațională. Vom avea producători din Bulgaria, din Serbia și din Republica Moldova, care vor veni să completeze și să diversifice oferta apicultorilor din țara noastră, astfel încât fiecare vizitator să găsească ceva pe gustul său”, a precizat George Saizu.

Târgul va fi deschis sâmbătă, pe 25 martie, între orele 8,00 şi 17,00 și duminică, 26 martie, între orele 8,00 și 15,00. Este, în mod clar, un eveniment pe care n-ar trebui să-l ratați! Dar stați fără grijă, că oricum vă mai amintim noi despre el, în zilele care vin!

Citit 5391 ori Ultima modificare Joi, 23 Martie 2017 09:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.