Ţepar pe OLX, dibuit în doi timpi şi trei mişcări de o poliţistă din Galaţi

Ţepar pe OLX, dibuit în doi timpi şi trei mişcări de o poliţistă din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Un gălăţean în vârstă de 59 de ani a trecut de la agonie la extaz după ce a fost înşelat pe OLX. A găsit pe portalul de vânzări o placă de telefon de care avea nevoie, în schimbul sumei de 300 de lei, pusă la bătaie de un individ din Târgu Jiu. L-a contactat pe vânzător, s-au înţeles asupra tranzacţiei, a trimis banii şi a primit placa. Până aici, nimic în neregulă, numai că gălăţeanul avea să constate că obiectul achiziţionat era defect, iar de aici a pornit tevatura.

"Am purtat o întreagă corespondenţă prin SMS cu vânzătorul, mă tot ducea cu vorba că nu ştie de ce e defectă, că a fost cu ea la service, că nu ştie ce s-a întâmplat. După câteva săptămâni, m-am dus la poliţie şi am făcut plângere, iar joi, 23 martie, am fost chemat la Secţia 5, să dau declaraţie. Am discutat cu o poliţistă, Andreea Anăstase, după care am plecat. Nu cred că a trecut jumătate de oră şi m-a sunat vânzătorul, foarte umil, spunându-mi că îmi dă adresa lui să îi trimit placa înapoi şi să îmi dea banii, că până vineri trebuie să dea răspuns la IPJ Galaţi", ne-a declarat, satisfăcut, gălăţeanul.

Gestul de mulţumire al bărbatului nu survine unei situaţii ieşite din comun, dar gălăţeanul a dorit să-i mulţumească pe această cale poliţistei care a depus efort şi stăruinţă în profesia pe care şi-a ales-o.

Citit 15263 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Martie 2017 10:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.