Škoda la SUVerlativ | ”Ursul” Kodiaq cu 7 locuri de 5 stele (FOTO și VIDEO)

Škoda la SUVerlativ | ”Ursul” Kodiaq cu 7 locuri de 5 stele (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Cel de-al șaptelea model din gama constructorului ceh, un SUV cu superlative de confort, siguranţă și dotări hi-tech, a intrat și în oferta Complexului Auto IVAS, dealerul Škoda în zona Galaţi-Brăila-Vrancea.

Lansarea din 23 martie a fost una originală, cu lasere și decoruri luminoase virtuale, CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII, în ton cu soluția de top propusă de Škoda în segmentul autoturismelor de familie. Mai multe locuri, mai mult spațiu individual, dar și pentru bagaje, dotări de limuzină pe o platformă 4x4, capabilă să atace și cele mai ostile drumuri de munte.

În acord cu superlativele ursului de la care își trage numele (Kodiak este cel mai mare urs brun și trăiește în cea mai vestică zonă a globului, lângă Alaska), SUV-ul de la Škoda oferă maxime la clasa sa: lungimea, spațiul de bagaje încăpător chiar și cu 7 locuri montate, puteri impresionante ale propulsoarelor, design de invidiat și pentru o limuzină, sisteme de asistență și securitate, dar și conexiuni la internet, Wi-Fi sau multimedia de ultimă oră. Iar pe lângă astea, materiale și finisaje superioare celor din gama vehiculelor de teren.     

Aventuros, dar extrem de sigur

Deși este destinat celor care caută mult dincolo de confortul autostrăzilor și asfaltului în general, Škoda Kodiaq se remarcă prin accentul pus pe siguranță în orice situații. Pe lângă protecția dată de airbagurile frontale, laterale, la genunchi sau cortină, oferă numeroase alte sisteme active: frânează automat când detectează obstacole, pietoni sau bicicliști, monitorizează unghiul mort, ține direcția pe bandă, frânează (dar și accelerează) după mașina din față când se merge în coloană. Mai mult, identifică oboseala în reacţiile şoferului la manevrarea volanului şi-i sugerează să ia o pauză, ba poate recunoaşte și indicatoarele rutiere. Manevrabilitatea este maximizată și de sistemul de parcare automată, cu spatele, chiar și cu remorcă ataşată, sau de avertizările la trafic perpendicular, cu spatele ori cu faţa, din locuri fără vizibilitate. În caz de coliziune, mașina apelează automat un număr de urgență, dar notifică și accidentele ușoare sau defecțiunile, ținând legătura cu service-ul arondat.

Prețurile sfidătoare pentru concurență, între 21 și 34 de mii de euro cu TVA inclus, completează premisele ca Škoda Kodiaq să devină primul trendsetter est-european în segmentul SUV-urilor pentru familii numeroase.

Din această săptămână, doritorii îl pot testa la IVAS SRL, în Galaţi sau Focşani.

(P)

Citit 7512 ori Ultima modificare Luni, 27 Martie 2017 18:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.