Bătălia pentru semifinală | Seara gălăţencelor la "Vocea României Junior" (VIDEO)

Bătălia pentru semifinală | Seara gălăţencelor la "Vocea României Junior" (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Diana Movilă şi Ioana Bulgaru au strălucit, duminică seara, pe scena concursului „Vocea României Junior”, la Pro Tv.

A fost seara confruntărilor în care s-au desemnat semifinaliştii, un spectacol în care emoţiile, ambiţia, energia, vocile minunate ale copiilor au fost judecate de antrenori, iar deciziile n-au fost deloc uşoare.

„Black or White”

„E concurenţă mare la noi în echipă! Suntem buni toţi, fiecare în felul lui! Sunt sigur că o să fie o decizie foarte grea pentru Marius Moga”, mărturisea unul dintre cei doi băieţi, Theodor Andrei şi Adrian Ivan, cu care gălăţeanca Diana Movilă a intrat în ringul duelurilor pentru a interpreta piesa "Black or White".

„Copii, sunteţi minunaţi! Voi sunteţi viitorul! Noi nu putem decât să vă apreciem, să vă dăm puţin din experienţa noastră, iar voi veţi ajunge mai mari decât noi”, a fost reacţia Andrei după momentul artistic al celor trei copii.

Chiar dacă Marius Moga a ales să meargă în semifinală cu Theodor, a ţinut să spună că echipa lui @nu se opreşte aici”.

Andra a ales cu inima

Ioana Bulgaru a interpretat, alături de Jessica Lazarescu şi David Gheorghe, piesa "All Of Me", iar momentul lor a ridicat sala în picioare.

„Sunteţi foarte talentaţi, dar fiecare oferă altă emoţie: Jessica - bucurie, David – nerv, iar Ioana - o melancolie muzicală”, a fost părerea lui Moga.

Decizia Andrei n-a fost deloc uşoară: „Regret foarte tare că v-am pus pe toţi în aceeaşi echipă. Fug să m-ascund, că îmi vine să plâng!”, a spus Andra cerând cinci minute de pauză, moment în care Inna a venit cu soluţia: „Îi iau eu pe toţi în cazul acesta!”. În cele din urmă, Andra a ales să meargă mai departe cu Jessica, mărturisind că aşa a simţit.

Chiar dacă nu au ajuns în semifinală, performanţa Dianei şi a Ioanei merită toată aprecierea! Bravo!

Citit 2797 ori Ultima modificare Luni, 27 Martie 2017 18:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.