APAN Automobile, dealer Volkswagen. Alege calitatea ca investiție în viitor!

APAN Automobile, dealer Volkswagen. Alege calitatea ca investiție în viitor!
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Despre APAN sunt multe de povestit, asa incat de 26 de ani, acest grup de firme reprezinta, succinct spus, rezultatul determinarii si a profesionalismului serviciilor de top oferite.

Cu o experienta care i-a adus o inradacinare viguroasa in mediul de afaceri, precum si increderea clientilor sai, APAN atrage langa sine o marca a carui nume greu si puternic este definitia nemteasca a fiabilitatii: Volkswagen.

Asadar, la congruenta celor mai sus amintite, se afla nou alaturata APAN Automobile care, pe langa energiile de inceput de drum, se bucura din plin de experienta lucrului bine facut pe care i-o da grupul in care ia fiinta.

Echipa tanara, dar cu experienta in ceea ce priveste rigorile Volkswagen, are o misiune demna de marca pe care o reprezinta: aceea de a fi alaturi de client pe parcursului intregului proces - de la consiliere avizata in alegerea modelului potrivit, gasirea unor solutii cat mai viabile de finantare si pana la toate tipurile de operatiuni de service la standardele fabricii Volkswagen.

Alaturarea a doua marci puternice este, asadar, de bun augur. Daca sunteti posesor Volkswagen, la APAN Automobile, masina dvs. va fi tratata asa cum merita. Daca visati la un Volkswagen, APAN Automobile este locul dorintelor implinite si promite sa va fie sprijin pe orice drum veti alege.

Noul Golf 7 facelift- scenic drive cu Alex Mirea

Primul eveniment care marcheaza noul dealership este lansarea noului Golf 7 care, spun producatorii, este cel mai tehnologizat model al clasei sale.

Desi, oficial, este un facelift, cea mai vanduta masina europeana are parte de o evolutie tehnica si estetica importanta, atat la exterior, cat mai ales la interior. Aici, noua versiune vine cu Gesture control care permite transmiterea comenzilor, fie ca vorbim de navigarea in meniul principal, submeniuri sau de schimbarea postului de radio sau a unei fotografii, printr-o simpla miscare a mainii de tip swipe.

Aceasta functie, precum si interfata Infotainment sau Comfort pentru telefonie cu incarcare prin inductie sau touchscreen-ul inclus in dotarea standard, ne-au facut curiosi sa il testam. Si nu oricum. Ci cu un pilot profesionist.

Alex Mirea, dublu campion national, instructor de condus defensiv si pilot in campionatul national de raliuri, ne-a ghidat in a descoperi tehnologiile noului Golf 7. Pe un traseu interesant, care a permis testarea masinii pe diverse tipuri de drum, atat in oras, cat si in afara lui, Alex Mirea a dirijat coloana prin statiile de emisie- receptie cu care a fost echipata fiecare dintre cele 8 masini.

Participantii au fost extrem de incantati de noul model, dar si de organizarea evenimentului, spunand despre acesta ca este o noutate pentru ei, fiind singurul de acest fel organizat pentru aceasta marca.

APAN Automobile - Sos. Dig Galati- Braila, in cadrul grupului de firme APAN

0339. 401 701

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea./

www.apanautomobile.ro

Program Scenic Drive:

10:00 - primire participanti si inscriere

10:30 - scurt discurs de “Bun venit” cu Ana Podaru, director executiv APAN Automobile

10:45 - scurta prezentare a circuitului si regulament de conducere cu Alex Mirea

11:00 - circuit

12:30 - intoarcere la showroom, socializare, feedback.

(P)

 

Citit 10366 ori Ultima modificare Marți, 04 Iulie 2017 13:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.