Vagonul-model al CFR soseşte în Galaţi

Vagonul-model al CFR soseşte în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Cea mai mare federaţie sindicală din CFR, Federaţia Naţională Feroviară Mişcare Comercial Vagoane, a lansat recent campania naţională #SEPOATE, prin care atrage atenţia asupra condiţiilor precare în care a ajuns calea ferată din România. Demersul constă într-o petiţie online şi o campanie de strângere de semnături offline. „Ne dorim să ajungem la nu mai puţin de două milioane de semnături şi să obţinem consens din partea tuturor decidenţilor din politică şi administraţie pentru că, fără investiţii capitale şi plasate corect, Calea Ferată Română va muri”, spun organizatorii demersului.

Ca vehicul de comunicare, campania #SEPOATE are un simbol: vagonul omonim care circulă deja din 18 septembrie de la Bucureşti pe regionalele din ţară şi care va ajunge de luni, pentru o săptămână, la Galaţi. Este un vagon de clasa a II-a, modernizat în România şi adaptat exigențelor europene: scaune ergonomice, mochetă, internet, radio, TV.

Gălăţenii care doresc să susţină, prin prezenţa şi prin semnăturile lor, campania #SEPOATE sunt aşteptaţi luni, 9 octombrie, începând cu ora 9,15, în Gara CFR Galaţi.

Citit 8086 ori Ultima modificare Joi, 05 Octombrie 2017 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.