Groapa de gunoi a Tecuciului a luat foc

Groapa de gunoi a Tecuciului a luat foc
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un incendiu cu posibile efecte grave asupra mediului a avut loc vineri dimineaţă, la platforma de colectare a gunoiului din municipiul Tecuci. Focul a fost observat în jurul orei 9,00, la faţa locului sosind de urgenţă echipaje de pompieri care au localizat focarele şi au trecut la lichidarea acestora. Cu ajutorul motopompelor, şi autospecialelor cu apă şi spumă şi cu sprijinul echipajelor de intervenţie proprii ale operatorului platformei de gunoi, salvatorii au muncit aproape şase ore la lichidarea totală a focarelor care riscau să se reaprindă la cea mai mică adiere a vântului.

"A fost afectată o suprafaţă de circa 500 de metri pătraţi. La operaţiunile de stingere au participat  şase subofiţeri ai ISU Galaţi - Secţia Tecuci şi s-a stabilit, la finalul intervenţiei, drept cauză posibilă fumatul în locuri nepermise", a precizat cpt. Cătălin Sion, din cadrul ISU Galaţi. 

La faţa locului au fost prezenţi, pe durata intervenţiei, şi reprezentanţi ai Gărzii de Mediu şi ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului.

Citit 1732 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Octombrie 2017 12:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.